5 mei huldigingswedstrijd, jij komt toch ook?

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Kampioen!

Paasmaandag 22 april is ons eerste mannenteam, veel sneller dan verwacht, kampioen geworden in de 4de klasse D. Voor onze trouwe supporters en vrijwilligers, die week in week uit klaar staan voor onze club, is dit een mooie opsteker, na een aantal jaren waarin de sportieve successen van ons eerste mannenelftal uitbleven.

Graag bieden wij onze kampioenen op zondag 5 mei aanstaande een huldigingswedstijd aan. Die middag speelt ons elftal om 14.30 uur tegen de nummer twee van de ranglijst VV Kessel; de ploeg die tot voor drie weken geleden zij aan zij met SVC2000 voor de titel streed. Wat zou het geweldig zijn als ons sportpark dan blauw-geel kleurt en een groot aantal bezoekers de mannen van ons eerste elftal in het zonnetje zet!

Programma zondag 5 mei

De jeugdteams van SVC2000 gaan voorafgaand aan de wedstrijd een erehaag vormen voor onze kampioenen. Na afloop zorgt een DJ in de kantine voor een lekker sfeertje en om 18.00 uur kun je daar ook de KNVB bekerfinale Willen II – Ajax op groot scherm kijken. Wij hopen dat je zondag van de partij bent om deze bijzondere wedstrijd met de vereniging te beleven.

Zet daarnaast alvast de seizoensafsluiting op 19 mei en de kampioensreceptie op 14 juni in je agenda!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap