Papiercontainer SVC2000 tijdelijk dicht!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

“Het ophalen van oud papier aan huis stopt tijdelijk per 25 maart 2020. Ook de papiercontainers in de openbare ruimte kunnen tijdelijk niet gebruikt worden.” aldus de Gemeente Roermond.

Dit betekend dat de activiteiten vanuit onze vereniging om oud papier op te halen in ieder geval in de maanden april en mei niet door zullen gaan. Ook kan er dan geen gebruik worden gemaakt van de container die bij ons op de parkeerplaats staat.

Deze maatregel zal in ieder geval tot 1 juni 2020 in stand blijven, totdat nadere berichtgeving anders doet vermelden. Dit is een maatregel die de Gemeente Roermond heeft genomen volgens de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Oproep Gemeente

De oproep vanuit de Gemeente Roermond luidt als volgt: “Wij vragen u om uw oud papier voorlopig in huis te bewaren voor de verenigingen die de inkomsten het ophalen van oud papier straks goed kunnen gebruiken. Zodra de oud papier routes weer gereden worden, kunt u dat lezen op deze website onder afval of bij de nieuwsberichten in uw digitale afvalwijzer. Kijk op www.mijnafvalwijzer.nl en download de app. Ook de verenigingen zullen hierover communiceren.”

Live updates

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen binnen de Gemeente Roermond rondom het Coronavirus, kun je terecht op het volgende liveblog:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap