Afgelastingen

Algehele afgelastingen

Het is mogelijk dat de KNVB een algehele afgelasting aankondigt voor een bepaald district. De communicatiekanalen hiervoor zijn voetbal.nl en de teletekstpagina 603/1 (NPO 1, 2, 3). SVC2000 valt onder district ZUID-II.

Op deze teletekstpagina staat per district of de wedstrijden in de A en/of B categorie zijn afgelast. (Voorbeeld staat hiernaast!)

Binnen onze vereniging spelen de Mannen 1, Vrouwen 1, JO19-1, JO17-1, JO15-1 en de JO13-1 in de A categorie. De overige teams spelen allemaal in de B-categorie.

Wedstrijd afgelast

Het kan ook voorkomen dat er een wedstrijd niet door kan gaan vanwege andere omstandigheden, daarom kun je hier kijken of jouw wedstrijd toevallig is afgelast. In de tabel onderaan de pagina staan de afgelasten wedstrijden van de aankomende 30 dagen. 

Let op! Wedstrijden kunnen nog altijd op een later tijdstip worden afgelast, kijk hier dus regelmatig om op de hoogte te blijven. Ook kan het zo zijn dat de wedstrijd hieronder wordt vervangen door een andere wedstrijd, kijk daarvoor bij programma/uitslagen of kijk in de voetbal.nl app!