ALV uitgesteld, nieuwe datum onbekend

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Beste leden en ouders van leden,

De algemene ledenvergadering (ALV) is vastgesteld op 10 December 2021 as. We hebben deze meermaals verplaatst in verband met corona en de laatste keer hebben we de datum verzet i.v.m. de 35+ competitie.

Doelstelling van de ALV is om de leden op de hoogte te brengen van het reilen en zeilen van de club, onze ideeën te bespreken en voor te leggen, maar ook ideeën en verbeterpunten op te halen. Verder zullen eventuele bestuursmutaties worden besproken. Uiteraard zullen we ook de financiële verantwoording afleggen. Maar we willen voornamelijk in gesprek, samen discussiëren over hoe we het anders of beter kunnen organiseren en hoe we samen in onze club willen functioneren..

Helaas gooit COVID-19 en de daarbij behorende regelgeving roet in het eten. Na 17:00 zijn zo’n beetje alle activiteiten niet toegestaan. Uiteraard zouden we er dan voor kunnen kiezen om de ALV via Microsoft Teams of een ander platform te organiseren. Als bestuur vinden we dit niet de juiste weg naar betrokkenheid, dat moet volgens ons toch echt gezamenlijk op één plek. We snakken naar ”ontmoeten” en “in gesprek gaan”. Vandaar dat we de ALV zullen uitstellen. 

Jullie zullen snel verdere informatie van ons ontvangen, waarin we een volgende verduidelijking maken waar we voor willen staan en welke zaken we willen faciliteren. We zullen ook de kascommissie het werk reeds laten uitvoeren en in de boeken laten kijken. We willen hiermee niet wachten tot een nieuwe ALV datum. We weten immers momenteel niet hoe hier de bal gaat rollen, we hebben geen glazen bol. Je kunt altijd de website www.svc-2000.nl bezoeken om informatie op te halen. Voor het einde van het jaar zal ook de volgende editie van “uit de bestuurskamer” verschijnen.

We hopen medio februari/maart 2022 de ALV te houden. Op het moment dat we denken dat de versoepelingen van de COVID-19 regels ons mogelijkheden biedt komen we met een nieuwe datum.

Op dit moment kunnen we slechts hopen dat we snel weer op een gezonde manier mogen sporten. We wensen jullie vooral een goede gezondheid en hopen jullie met dit schrijven voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SVC2000

Share via
Copy link
Powered by Social Snap