Amateurvoetbal in maart landelijk afgelast!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ook Nederland in navolging van andere Europese landen het beleid rondom het Corona virus sterk heeft aangescherpt.

Zoals eerder aangegeven volgen wij de maatregelen die worden voorgesteld door de GGD en het RIVM. Dit betekent dat we hebben besloten om de ALV vergadering die vanavond gepland staat uit te stellen naar een later moment. Afhankelijk van de ontwikkeling op het gebied van Corona zullen we jullie middels dit kanaal op de hoogte houden.

Wedstrijden / Trainingen

Het volledige amateurvoetbal is afgelast tot 31 Maart. Aangezien trainingsdagen meer dan 100 personen tegelijkertijd op ons sportpark brengen, hebben we ook moeten besluiten om tot 31 Maart geen trainingsactiviteiten toe te laten. Ook de inschrijf dag voor de jeugd in Maart zal worden uitgesteld. Dit betekent dat tot 31 Maart geen SVC2000-activiteiten op het sportcomplex zullen plaatsvinden.

We begrijpen dat dit een onpopulaire en drastische maatregel is en betreuren dit ook ten zeerste. Echter we volgen hiermee het advies van regering, GGD en RIVM en doen dit uiteindelijk voor onze eigen gezondheid en die van onze naasten. We rekenen in deze dan ook op jullie begrip.

We hopen op een spoedig herstel van de situatie!

Het bestuur in wording.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap