Veelgestelde vragen – FAQ

Inleiding

Om zoveel mogelijk vragen die bij je opkomen te beantwoorden hebben we hier de meeste voorkomende vragen op een rijtje gezet. Voor deze antwoorden hoef je dan geen mail te sturen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je vraag/antwoord er niet bijstaat, stuur dan een mail naar info@svc-2000.nl of vul het contact formulier in, en we zorgen ervoor dat deze wordt beantwoord!

Navigatie:

Lid Worden

Bij SVC2000 kun je lid worden door je aan te melden op deze pagina en daar het inschrijfformulier in te vullen. Om de aanmelding af te ronden word er een inschrijfbedrag gevraagd.

Tijdens het inschrijven vragen we een eenmalig bedrag van €15,- als inschrijfbedrag (excl. transactie kosten). Inschrijven kun je door een IDeal betaling te doen, het voordeel hiervan is dat het geld direct is overgemaakt en dat we meteen verder kunnen in de volgende stap van de aanmelding.

De eenmalige inschrijfkosten zijn administratiekosten die we in rekening brengen.

Als het voorkomt dat je je bedenkt nadat je je hebt aangemeld en hebt betaald willen we graag dat je contact opneemt met onze leden administratie door te mailen naar: ledenadministratie@svc-2000.nl

Na het betalen van het inschrijfgeld via iDEAL komt de betaling bij ons binnen. Zodra wij de betaling binnen hebben sturen we jou een mail met een bevestiging en verdere instructies om je inschrijving compleet te maken.

Zodra de aanmelding compleet is, zorgen we er ook voor dat je op een wachtlijst komt. Deze wachtlijst is er aangezien er tijdelijk geen plek is in een team, of omdat er niet genoeg trainers/ begeleiders zijn om een team op te kunnen starten. 

Op de volgende momenten kunnen spelers op de wachtlijst in aanmerking komen om te spelen:

 • Zodra er een plek vrij is gekomen bij een team, dan zal de langst wachtende speler op de wachtlijst worden ingedeeld in dit team.
 • Wanneer er tijdens de winter- of zomerstop er genoeg spelers zijn met genoeg begeleiding zal er worden overwogen om een team te starten.


Zolang je op de wachtlijst staat kun je nog niet voetballen en zal je moeten wachten.

Contributie

Binnen SVC2000 hebben we verschillende prijs-categorieën voor de contributie. Hieronder staan ze opgesomd.

Senioren (19 of ouder)€160,-
Veteranen 7×7 (35+)€103,-
Jeugd O19/O17/O15€125,-
Jeugd O13/O11/O9/O8€103,-
Bambino’s (5/6 jaar)€53,-

Ja, trainers/begeleiders krijgen €50,- korting indien ze zelf willen gaan spelen bij de vereniging. 

SVC2000 Betaalkaart

Sinds de zomer van 2016 kun je bij SVC2000 betalen met een betaalkaart. 

De betaalkaart is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke betaalkaart kun je bij SVC2000 aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

De SVC2000 betaalkaarten zijn verkrijgbaar in de kantine van SVC2000. Daar kun je in ruil voor een borg van €3 een betaalkaart krijgen. Deze is altijd geldig en geeft je 5% korting op al je aankopen met deze kaart.

Bij de aanschaf van de SVC2000 betaalkaart worden instructies meegegeven hoe je je betaalkaart kunt registreren. Als je deze brief kwijt bent dan staan hieronder de instructies:

ONLINE:

 1. Je hebt een betaalkaart met een CVC-Code. Om deze betaalkaart aan jou te koppelen dien je naar www.mijnkniponline.nl te gaan
 2. Je kiest voor “Registreer” en daarna voor “Betaalpas”. Hier vul je je e-mailadres in. Je krijgt een mail met een link, klik op deze link.
 3. Na het activeren van je mail kun je het pasnummer van je betaalkaart invullen en de daarbij unieke CVC-Code. Verder vul je je overige gegevens in zodat we de registratie compleet kunnen maken. Druk op “Registreer” om de registratie af te ronden.

KNIP APP:

 1. Naast het registreren van je betaalkaart online kun je ook via de KNIP app je kaart registreren. Deze app is te downloaden via de App Store en Google Play. Na het downloaden startje de app en vul je je e-mailadres in.
 2. Daarna kies je voor de optie “Betaalpas”. 
 3. Scan de QR-code op je pas met je camera of vul je pasnummer op de voorkant zelf in. Hierna vul je de CVC-Code die boven de QR-code staat in.
 4. Nu krijg je een activatiemail waarin je je account kunt activeren. Door te activeren kun je je wachtwoord, naam, adres, geboortedatum en een inlogcode invullen. Hiermee is je account geactiveerd en staat je pas nu simpelweg in een app!
 5. Waardeer je betaalpas op en je saldo is meteen toegevoegd!

Betalen met de betaalkaart gaat eenvoudig bij de kassa. Zodra jij iets besteld, word dat aangeslagen op de kassa en word jouw betaalkaart op de kaartlezer gelegd. Als er voldoende saldo opstaat zal de betaling binnen enkele seconden klaar zijn.

Je betaalkaart kan worden opgewaardeerd op 3 verschillende manieren:

 1. Je geeft je betaalkaart aan de bar aan een vrijwilliger en geeft een gewenst bedrag door. De vrijwilliger zal je vragen om contant of met je PIN-pas het gewenste bedrag te betalen. Als er voldaan is aan de betaling zal je saldo worden opgewaardeerd met datzelfde bedrag.
 2. Door je betaalkaart online te registreren kun je gebruikmaken van online opwaarderen. Als je kaart is geregistreerd kun je online via www.mijnkniponline.nl je betaalkaart opwaarderen via iDEAL. Online moet er wel minimaal €15 worden opgewaardeerd. Er zit geen maximum aan het opwaarderen. Aan deze iDEAL transactie zijn €0,38 cent aan extra transactiekosten verbonden, deze worden bij het totaal opgeteld.
 3. Ook is er een KNIP app waarin je met dezelfde inloggegevens als bij www.mijnkkniponline.nl kunt inloggen. Hier kun je ook je saldo opwaarderen via iDEAL! 

In beide gevallen staat je saldo direct na het betalen op je betaalkaart en kun je deze gebruiken.

 1. Aan de bar kunnen de vrijwilligers altijd het saldo van iedere betaalkaart bekijken.
 2. Na iedere transactie met de betaalkaart staat er op het scherm en op het bonnetje je nieuwe saldo.
 3. Als je pas is geregistreerd kun je door in te loggen op www.mijnkniponline.nl of via de KNIP app je saldo bekijken. Hier kan je dan ook je gegevens wijzigen en je saldo opwaarderen via iDEAL.

Zoals de naam al zegt, kun je met deze kaart alleen betalen in de kantine bij SVC2000. Het antwoord is dus nee.

Als er iets mis is gegaan met online opwaarderen kan er altijd contact worden opgenomen met de penningmeester. De penningmeester gaat over het betaalsysteem. Door een mail te sturen naar penningmeester@svc-2000.nl met je gegevens, pasnummer en banknummer valt er altijd wel iets te regelen.

Door in te loggen op www.mijnkniponline.nl kun je onder de menuoptie “Instellingen” en “Mijn gegevens” je gegevens wijzigen.

Per e-mail ontvangt u de benodigde link voor het invullen van de pasnummer en CVC-Code. Als dit echter niet gebeurt kan het zijn dat er iets fout is gegaan en kunt u mailen naar info@svc-2000.nl.

Als je je betaalkaart het geregistreerd online kun je via www.mijnkniponline.nl je eigen betaalkaart blokkeren. Het saldo van de rekening blijft staan maar kan niet meer worden gebruikt door de geblokkeerde betaalkaart. Als je je betaalkaart niet hebt geregistreerd kun je een mail sturen naar info@svc-2000.nl

Ja, iedereen kan de betaalkaart in ruil voor de €3 borg krijgen aan de bar in de kantine van SVC2000.

Via www.mijnkniponline.nl kun je meerdere betaalkaarten toevoegen aan je account. Je kunt toegevoegde betaalkaarten dan een naam geven waardoor een uitgave overzicht duidelijk te zien is.

Meldpunt

Voor als er iets gebeurt tijdens de wedstrijd of trainingen terwijl je bij SVC2000 bent en niet weet met wie je erover moet praten.

Er kunnen zich natuurlijk altijd incidenten voordoen die niet passen binnen de gangbare waarden en normen. Het is dan belangrijk om hier melding van te maken zodat de sanctiecommissie het incident kan onderzoeken en indien nodig aan de hand van het sanctiebeleid kan optreden.

Het meldpunt is te vinden op deze website. Klik hier om naar het meldpunt te gaan.

Achter het meldpunt zitten een aantal mensen binnen de vereniging die de verantwoordelijkheid op zich hebben genomen om deze taak te vervullen.

De inzendingen van het meldpunt zullen door deze personen zorgvuldig worden behandeld en nooit worden uitgelekt naar derden. Deze zogenaamde sanctiecommissie zal als neutraal persoon oordelen over de geschetste situatie en een passende sanctie toekennen.

Ja dat is het zeker!

Er zijn een aantal dingen die we nodig hebben om de situatie te kunnen beoordelen maar persoonlijke gegevens zoals naam, email en telefoon zijn niet verplicht!

Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier

Aangezien het mobiele digitale wedstrijd formulier redelijk nieuw is voor ons allemaal staan hieronder de verschillende handleidingen die de KNVB heeft gemaakt.

Handleiding voor wedstrijdofficials
Handleiding voor spelers, trainers en overige staff
Handleiding voor wedstrijdsecretaris

Wedstrijdsecretariaat

Binnen het wedstrijdsecretariaat van SVC2000 hebben we onderscheid gemaakt tussen de jeugd en de senioren. Heb je vragen of opmerkingen? Neem met de juiste persoon contact op!

Hanneke Spee (Senioren)

John Duisters (Jeugd)

Privacy policy svc2000

Om meer te weten te komen over hoe SVC2000 met uw persoonlijke gegevens om gaat kunt u de privacy policy bekijken.