Coronaregels SVC2000

Omdat de regelgeving omtrent de corona regels en het voetbal in een rap tempo veranderen willen we je doorverwijzen naar het protocol verantwoord sporten vanuit het NOCNSF. Deze is te vinden onderaan deze pagina via de gele knop.

Na de aangekondigde maatregelen per 02 november 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

  • In alle binnenruimtes (kantines/kleedkamers/ballenhok/etc.) zijn we verplicht de QR-code te scannen op het moment dat je een van deze ruimtes probeert te betreden. Met uitzondering van vrijwilligers en trainers. Spelers en ouders moeten dit wel kunnen aantonen.
  • Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Publiek mag dus ook langs het veld staan.
  • Horeca/ kantine: horeca, en dus ook sportkantines, mogen tot middernacht open. Er geldt geen maximumaantal personen. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht.

Voor alle coronaregels verwijzen we naar het protocol verantwoord sporten dat vanaf 02 november 2021 van kracht is bij alle organisaties die onder het NOC/NSF vallen (dus ook de KNVB en daarmee ook SVC2000).