Coronaregels SVC2000

Omdat de regelgeving omtrent de corona regels en het voetbal in een rap tempo veranderen willen we je doorverwijzen naar het protocol verantwoord sporten vanuit het NOCNSF. Deze is te vinden onderaan deze pagina via de gele knop.

Na de aangekondigde versoepelingen per 25 september 2021 zijn dit de meest in het oog springende maatregelen voor het voetbal:

  • In de kantine zijn we verplicht de QR-code te scannen op het moment dat je eten of drinken wilt nuttigen in de kantine. Oftewel, iedereen die langdurig in de kantine verblijft moet zijn een geldige QR-code op zak hebben.
  • Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
  • Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Publiek mag dus ook langs het veld staan.
  • Horeca/ kantine: horeca, en dus ook sportkantines, mogen tot middernacht open. Er geldt geen maximumaantal personen. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht.
  • Kleed- en doucheruimtes: deze mogen sinds zaterdag 5 juni weer gebruikt worden. Heb je deze nog niet gebruikt, dan ligt legionella op de loer. Het is dan ook belangrijk een aantal zaken in acht te nemen voordat er weer veilig gedoucht kan worden.

Voor alle coronaregels verwijzen we naar het protocol verantwoord sporten dat vanaf 25 september 2021 van kracht is bij alle organisaties die onder het NOCNSF vallen (dus ook de KNVB en daarmee ook SVC2000).

Copy link
Powered by Social Snap