Vrouwen van SVC2000 zoeken sportieve VROUWEN EN MEIDEN ⚽️

Vrouwen van SVC2000 zoeken sportieve VROUWEN EN MEIDEN ⚽️

Ben je jong of heb je al de nodige ervaring en zoek je op hoger niveau een nieuwe uitdaging, dan wil SVC2000 je de mogelijkheid bieden je als voetbalster verder te ontwikkelen.

Het 1e elftal komt uit in de 3e klasse en heeft nog plaats voor enkele speelsters vanaf 15 jaar die de ambitie hebben op hoger niveau te trainen en wedstrijden te spelen. Wil je meer op recreatief niveau voetballen dan is ook nog plaats in het 2e elftal dat uitkomt in de 6e klasse. Uiteraard zal dit prima samen gaan met een stuk gezelligheid en sfeer.

Er wordt getraind op dinsdag- en vrijdagavond en de wedstrijden worden op zondag gespeeld. Trainingen en wedstrijden vinden plaats op Sportpark de Wijher aan de Jagerstraat in Roermond.

Geheel vrijblijvende nadere informatie kan verkregen worden bij Ad Jereskes (vrouwen 1) en Danny Tobben. Ben jij 15 jaar of ouder neem dan contact met SVC2000 op met een van genoemde heren of stuur een mailtje via de contact pagina. Dit kan zijn voor vragen, maar het zou nog leuker zou zijn als jij je gewoon aanmeldt.

Vrouwen 1

Vrouwen 2

Share via
Copy link
Powered by Social Snap