Dominique Maussen gaat trainers begeleiden

Bij SVC2000 wordt een volgende stap gezet om de kwaliteit in het voetbal verder te verbeteren. Dominique Maussen en onze penningmeester Miranda Janssen tekenden afgelopen zaterdag het contract waarmee Dominique is aangesteld om komend seizoen onze jeugdtrainers intensief te gaan begeleiden in wedstrijd- en trainingssituatie. Dominique gaat de trainers middels “coach de coach” helpen in hun ontwikkeling zodat uiteindelijk de spelers/speelsters met nog meer plezier nog beter leren voetballen.

Het komende seizoen is Dominique wekelijks twee avonden of een avond en een zaterdag te vinden op de velden. Dominique gaat vanuit zijn rol intensief samenwerken met Bert Duda (jeugdcoördinator), die als verlengstuk van de jeugdcommissie, verantwoordelijk is voor het organisatorische gedeelte.

De voetbaltechnische commissie en de jeugdcommissie verwachten met de invulling van deze belangrijke staffuncties grote stappen voorwaarts te gaan zetten met de jeugd. Het bestuur wenst Dominique veel succes toe.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap