Veelgestelde vragen – FAQ

Om zoveel mogelijk vragen die bij je opkomen te beantwoorden hebben we hier de meeste voorkomende vragen op een rijtje gezet. Voor deze antwoorden hoef je dan geen mail te sturen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je vraag/antwoord er niet bijstaat, stuur dan een mail naar info@svc-2000.nl of vul het contact formulier in, en we zorgen ervoor dat deze wordt beantwoord!

Lid Worden

Je aanmelden kan heel simpel via de aanmeldpagina.

Hier dien je je gegevens in te vullen en een inschrijfbedrag te betalen.

Ja, deze zijn er!

Om de inschrijving af te kunnen ronden zullen we je vragen om een eenmalig bedrag van €15,- te betalen.

iDeal

Momenteel kan het betalen alleen via iDeal, het voordeel hiervan is dat dit meteen overgemaakt is en de inschrijving meteen naar de volgende stap van de aanmelding kan.

Als het voorkomt dat je je bedenkt nadat je de betaling hebt uitgevoerd, neem dan contact op met onze ledenadministratie door te mailen naar: ledenadministratie@svc-2000.nl

Nadat je betaald hebt via iDeal zal de betaling direct bij ons binnen komen. De inschrijving komt binnen bij onze ledenadministratie. Onze ledenadministratie zal contact met je opnemen.

Wachtlijst

Momenteel hebben we veel inschrijvingen en te weinig leiders om al deze inschrijvingen meteen te laten beginnen met voetballen. Daarom zetten we je op de wachtlijst.

Op het moment dat we nieuwe leiders weten te vinden of er vallen mensen in teams weg zal de ledenadministratie opnieuw contact met je opnemen.

Zolang je op de wachtlijst staat kun je nog niet voetballen en zal je moeten wachten. Als je op de wachtlijst staat kun je op de onderstaande manieren in aanmerking komen om te spelen.

Vrijgekomen plek

Zodra er een plek vrij is gekomen bij een team, dan zal de langst wachtende speler op de wachtlijst worden ingedeeld in dit team.

Opstart nieuw team

Wanneer er tijdens de winter- of zomerstop er genoeg spelers zijn met genoeg begeleiding zal er worden overwogen om een team te starten.

Contributie

Binnen SVC2000 hebben we verschillende prijs-categorieën voor de contributie. Hieronder staan de verschillende prijzen:

Mannen + vrouwen

(Senioren)
€ 160,-

Mannen + vrouwen

(Veteranen)
€ 103,-

Junioren

(O19/O17/O15/O14)
€ 120,-
(excl. € 5,- wasgeld)

Pupillen

(O13/O12/O11/O10/O9/O8/O7)
€ 103,-

Bambino’s

(O6)
€ 53,-

Ja, trainers/begeleiders krijgen €50,- korting indien ze zelf willen gaan spelen bij de vereniging.


Zo proberen we onze leden maar ook nieuwe leden te binden die naast het eigen voetballen ook een team willen begeleiden.

Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier

Ben je nieuw binnen de vereniging of wil je meer weten omtrent het mobiele digitale wedstrijdformulier (MDWF)?
Hieronder staan een enkele linkjes naar documenten die per rol binnen een vereniging beschrijven hoe de Wedstrijdzaken App werkt.

Handleiding voor wedstrijdofficials
Handleiding voor spelers, trainers en overige staff
Handleiding voor wedstrijdsecretaris

(Anonieme) Meldpunt

Binnen SVC2000 hebben we een meldpunt gecreëerd waar leden maar ook bezoekers een melding kunnen doen als er tijdens een wedstrijd of training iets is gebeurt.

Schroom niet om het te melden!

Melding doen

Het meldpunt is te vinden op onze website. Als je een melding wilt doen dan kan dat via deze pagina

We hebben zelf gemerkt dat er soms wat speelde binnen de vereniging, maar dit nooit werd doorgegeven omdat mensen dit niet durfde. Daarom hebben we voortaan een meldpunt als er incidenten plaatsvinden die niet binnen de normen en waarden van de club passen.

Als er een melding wordt gedaan, dan kan de sanctiecommissie onderzoek doen en toepasselijk optreden.

Wie zit erachter?

Achter het meldpunt zit de sanctiecommissie die de normen en waarden van onze club altijd waarborgen. Deze personen zullen iedere melding zorgvuldig behandelen. De sanctiecommissie zal als neutraal persoon oordelen over de situatie en een toepasselijke sanctie opleggen.

Privacy melding

Een ingediende melding zal nooit buiten de sanctiecommissie terecht komen. Naast dat de melding vertrouwelijk is, kun je ook anoniem een melding maken door je persoonlijke gegevens niet in te vullen. Wel vragen we je om een situatie te schetsen van het voorval.

Wedstrijdsecretariaat

Als je contact op wilt nemen met het wedstrijdsecretariaat van SVC2000, neem dan contact op via wedstrijdsecretariaat@svc-2000.nl

SVC2000 Betaalkaart

De SVC2000 betaalkaart is verkrijgbaar in de kantine van SVC2000 aan de kassa. In ruil voor een borg van €3 krijg je een betaalkaart waarmee je vanaf dan kunt betalen in de kantine van SVC2000.

Korting

Als je in het bezit bent van een SVC2000 betaalkaart krijg je tijdens het afrekenen 5% korting op al je aankopen.

Snel afrekenen

Met de SVC2000 betaalkaart gaat het afrekenen van je producten en stuk sneller dan met contant geld of je pinpas.

Bij de aanschaf van de SVC2000 betaalkaart worden instructies meegeleverd hoe je je betaalkaart kunt registreren. Als je deze brief kwijt bent dan staan hieronder de instructies.

Website

Je hebt een betaalkaart met achterop een CVC-Code. Om deze betaalkaart aan jou te koppelen dien je naar ww.svc-2000.nl/betaalkaart te gaan en de volgende stappen te ondernemen.

 1. Je kiest voor “Registreer” en daarna voor “Betaalkaart”. Hier vul je je e-mailadres in. Je krijgt een mail met een link, klik op deze link.
 2. Na het activeren van je mail kun je het pasnummer van je betaalkaart invullen en de daarbij unieke CVC-Code. Verder vul je je overige gegevens in zodat we de registratie compleet kunnen maken.
 3. Druk uiteindelijk op “Registreer” om de registratie af te ronden.

KNIP APP

 1. Naast het registreren van je betaalkaart online kun je ook via de KNIP app je kaart registreren. Deze app is te downloaden via de App Store en Google Play. Na het downloaden start je de app en vul je je e-mailadres in.
 2. Daarna kies je voor de optie “Betaalpas”. 
 3. Scan de QR-code op je pas met je camera of vul je pasnummer op de voorkant zelf in. Hierna vul je de CVC-Code die boven de QR-code staat in.
 4. Nu krijg je een activatiemail waarin je je account kunt activeren. Door te activeren kun je je wachtwoord, naam, adres, geboortedatum en een inlogcode invullen. Hiermee is je account geactiveerd en staat je pas nu simpelweg in een app!
 5. Waardeer je betaalpas op en je saldo is meteen toegevoegd!

Je betaalkaart kan worden opgewaardeerd op 3 verschillende manieren:

 1. Je geeft je betaalkaart aan de bar aan een vrijwilliger en geeft een gewenst bedrag door. De vrijwilliger zal je vragen om contant of met je PIN-pas het gewenste bedrag te betalen. Als er voldaan is aan de betaling zal je saldo worden opgewaardeerd met datzelfde bedrag.
 2. Door je betaalkaart online te registreren kun je gebruikmaken van online opwaarderen. Als je kaart is geregistreerd kun je online via ww.svc-2000.nl/betaalkaart  je betaalkaart opwaarderen via iDEAL. Online moet er wel minimaal €15 worden opgewaardeerd. Er zit geen maximum aan het opwaarderen. Aan deze iDEAL transactie zijn €0,38 cent aan extra transactiekosten verbonden, deze worden bij het totaal opgeteld.
 3. Ook is er een KNIP app waarin je met dezelfde inloggegevens als bij ww.svc-2000.nl/betaalkaart  kunt inloggen. Hier kun je ook je saldo opwaarderen via iDEAL! 

In beide gevallen staat je saldo direct na het betalen op je betaalkaart en kun je deze gebruiken.

 1. Aan de bar kunnen de vrijwilligers altijd het saldo van iedere betaalkaart bekijken.
 2. Na iedere transactie met de betaalkaart staat er op het scherm en op het bonnetje je nieuwe saldo.
 3. Als je pas is geregistreerd kun je door in te loggen op ww.svc-2000.nl/betaalkaart of via de KNIP app je saldo bekijken. Hier kan je dan ook je gegevens wijzigen en je saldo opwaarderen via iDEAL.

Als er iets mis is gegaan met online opwaarderen kan er altijd contact worden opgenomen met de penningmeester. De penningmeester gaat over het betaalsysteem. Door een mail te sturen naar penningmeester@svc-2000.nl waarin je de situatie uitlegt, je gegevens, pasnummer en banknummer valt er altijd wel iets te regelen.

Door in te loggen op ww.svc-2000.nl/betaalkaart kun je onder de menuoptie “Instellingen” en “Mijn gegevens” je gegevens wijzigen.

Per e-mail ontvangt u de benodigde link voor het invullen van de pasnummer en CVC-Code. Als dit echter niet gebeurt kan het zijn dat er iets fout is gegaan en kunt u mailen naar info@svc-2000.nl.

Als je je betaalkaart het geregistreerd online kun je via ww.svc-2000.nl/betaalkaart je eigen betaalkaart blokkeren. Het saldo van de rekening blijft staan maar kan niet meer worden gebruikt door de geblokkeerde betaalkaart. Als je je betaalkaart niet hebt geregistreerd kun je een mail sturen naar info@svc-2000.nl

Via ww.svc-2000.nl/betaalkaart kun je meerdere betaalkaarten toevoegen aan je account. Je kunt toegevoegde betaalkaarten dan een naam geven waardoor een uitgave overzicht duidelijk te zien is.

Privacyverklaring svc2000

Om meer te weten te komen over hoe SVC2000 omgaat met de persoonlijke gegevens van haar leden of jouw als websitebezoeker kun je onze privacyverklaring raadplegen.

Voetbal.nl app

Voor meer informatie omtrent kleedkamers, velden, scheidsrechters, clubnieuws en veel meer kun je nu ook terecht op de vereniging pagina in de voetbal.nl app.