Heerlijke voetbaldag bij SVC2000

De seizoensopening van SVC2000 afgelopen zondag, met het traditionele 7 x 7 toernooi, was druk bezocht. Een heerlijk zonnetje en een even lekkere temperatuur zorgden voor een top voetbaldag. Jong en oud namen het tegen elkaar op in een 7 x 7 competitie maar niet voordat de deelnemers onder leiding van twee speelster van ons eerste vrouwen elftal, Renee en Sara, een gezamenlijke warming-up hadden afgewerkt. Daarnaast werd er voor de jeugd een penaltybokaal georganiseerd. Winnaar bij de meisjes werd Esmee en bij de jongens ging Jarell er met de winst vandoor.

De seizoensopening was ook het decor voor een bijzondere gebeurtenis. Paul Cox ontving uit handen van voorzitter Arno Bendermacher het erelidmaatschap van onze vereniging. Een uiterst zeldzame eer die Paul meer dan toekomt. Ook oud wethouder IJff werd in het zonnetje gezet om hem te bedanken voor zijn verdiensten voor de sport in de afgelopen 16 jaar als wethouder van de gemeente Roermond. De sponsorloterij, die voor het derde jaar op rij werd gehouden, leverende Friture de Bredeweg als winnaar op. Friture de Bredeweg wordt daarmee komend seizoen de shirtsponsor van ons eerste mannen elftal.


Tal van vrijwilligers zorgden ervoor dat alles op rolletjes liep en iedereen plezier kon beleven aan deze mooie dag. Alle deelnemers kregen een SVC2000 rugzak als aandenken. De vrijwilligers kregen als dank voor hun belangeloze inzet een SVC2000 notitieboekje. Alle vrijwilligers, deelnemers en toeschouwers bedankt voor deze spetterende seizoensopening.

Voor een impressie van de sfeer hebben we een album aangemaakt. Bekijk de foto’s in dit album via de volgende link.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap