Herinschrijvingen ’21/’22 van start!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

De maand april is weer aangebroken, en dat is voor SVC2000 altijd het startsein voor de inschrijvingen van de huidige jeugdleden. Het afgelopen jaar was voor de hele vereniging een bijzonder en vooral raar seizoen. Waar we normaalgesproken iedere week tegen andere verenigingen horen te spelen om uiteindelijk de balans op te maken wie er kampioen wordt, liep het dit seizoen anders.

WAT HEBBEN WE HET AFGELOPEN SEIZOEN GEDAAN?

Dat het coronavirus geen belemmering hoeft te zijn om onze leden, en dan met name de jeugd, te laten voetballen hebben we het afgelopen seizoen wel laten zien. Direct in oktober zijn we van start gegaan om op de zaterdag een alternatieve activiteit te kunnen organiseren. Dit kon natuurlijk alleen indien de coronamaatregelen, lockdowns en natuurlijk ook de velden het toe lieten.

WAT HEBBEN WE HET AFGELOPEN SEIZOEN GEDAAN?

Hoe de toekomst er precies uit gaat zien, dat weet natuurlijk niemand, maar als we kijken naar de huidige versoepelingen en de aankomende versoepelingen die eraan zitten te komen naarmate meer mensen zich laten vaccineren, ziet de toekomst voor niet alleen SVC2000 en het totale voetbal, maar voor iedereen er beter uit! Het lijkt erop dat volgend seizoen weer op de oude manier gespeeld kan worden, wellicht met enkele beperkingen, maar in ieder geval 1️⃣1️⃣  tegen 1️⃣1️⃣, in competitieverband en weer strijdend om die cup 🏆 !

BEN JIJ OOK VOLGEND SEIZOEN ONDERDEEL VAN DE SVC2000 FAMILIE? 💙💛

Met de goede vooruitzichten op de toekomst lijkt dit geen lastige keuze, toch? Inschrijven kan hier via de knop hieronder! Vanaf vandaag is het voor jeugdleden mogelijk om zich in te schrijven voor het aankomende seizoen. Inschrijven (maar ook uitschrijven) is mogelijk tot 16 mei 2021 📅. 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap