Informatie: Herinschrijven jeugd seizoen 2020 / 2021

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar ledenadministratie@svc-2000.nl

In deze moeilijke tijd waarin van iedereen veel wordt gevraagd, met name om zo veel mogelijk binnen te blijven en als je naar buiten moet een maximale afstand van 1,5 meter te bewaren, moeten ook wij als club ons houden aan deze regels die zijn opgelegd door het kabinet, de RIVM en de KNVB.

Na de laatste berichtgeving dat de maatregelen die eerst tot 6 april deden gelden, nu tot minimaal 28 april gelden. Ook de KNVB heeft inmiddels besloten dat de competities in het amateurvoetbal niet meer hervat zullen worden tot in het nieuwe seizoen (2020/2021).

April staat ook jaarlijks in het teken van het inschrijven voor het nieuwe seizoen voor de jeugd. Daar dit niet fysiek kan, moeten we dit voor komend seizoen anders gaan regelen, want we willen ons toch kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Aanpak

We hebben besloten om het inschrijven voor het nieuwe seizoen dit jaar volledig digitaal te doen. Naast de informatie op deze website zal iedereen een brief thuisgestuurd krijgen en digitaal op de mail ontvangen, met daarin nogmaals deze informatie. Ook zullen onze leiders via WhatsApp de ouders vragen om deze informatie goed door te lezen en de benodigde actie te ondernemen.

Graag ontvangen we via onderstaand formulier vóór 15 mei 2020 of je doorgaat als lid bij SVC2000 of niet. Volg onderstaan stappenplan om alles te voltooien. Ook indien je geen mail hebt ontvangen, lees dan onderstaande stappen goed door. Voor vragen kun je terecht bij je leider(s) of via ledenadministratie@svc-2000.nl 

Veelgestelde vragen

Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor jeugdspelers die reeds lid zijn van onze vereniging, niet voor nieuwe leden!

Inschrijven betekent niet automatisch dat uw kind ook wordt ingedeeld. Een mogelijk tekort aan jeugdleiders zou kunnen betekenen dat wij niet alle spelers kunnen plaatsen. Mocht dit zich voordoen, dan zal SVC2000 als maatstaf de duur van het lidmaatschap van uw kind hanteren.

Betalen kan op 3 manieren:

1. Betalen via automatische incasso
Als je ervoor kiest om een automatische incasso te gebruiken, vul hetzelfde formulier in als in stap 2 en upload deze bij het formulier onderaan de pagina.

2. Online betalen via de website
Online betalen kan ook via onderstaand formulier. Let erop dat het alleen mogelijk is om met iDeal te betalen en de transactiekosten voor je eigen rekening zijn.

3. Het geld direct overmaken
Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld kun je er ook voor kiezen om een betaling direct te doen via je bank. Dit kan door een betaling te doen naar:

NL68 RABO 01312 10343
Tenaamstelling van: SVC2000

*Voeg bij de betaling de naam + geboortedatum van het lid toe. Zo kunnen we verifiëren of de betaling gelukt is.

Indien het lid NIET in de O14 categorie of hoger speelt, kun je deze stap overslaan.

Aangezien spelers in de O14 categorie en hoger kaarten kunnen krijgen, hebben we ervoor gekozen om een automatische incasso te gebruiken hiervoor. Deze kaarten kosten namelijk geld. Door een automatische incasso in te leveren schrijven we het geld direct af zodra we de boete aan de KNVB moeten betalen.

Het formulier is hier te vinden. Upload het ingevulde document in onderstaand formulier.

Betaal je nu al middels een automatische incasso, en wil je volgend jaar verder? Vul dan onderstaand formulier in en selecteer als betaalmethode: Automatische Incasso.

Stappenplan

inschrijfformulier

Graag verzoeken we je om de gegevens actueel en correct in te vullen. Zo kunnen wij onze bestaande contactgegevens updaten waar nodig. Dank daarvoor! De prijzen voor het aankomende seizoen zijn hetzelfde als het afgelopen seizoen. Voor de volledigheid staan ze hieronder per geboortejaar:

  1. O6 (2014) = € 53,00
  2. O7 t/m O13 (2013 – 2007) = € 103,00
  3. O14 t/m O19 (2006 – 2002) = € 125,00
Share via
Copy link
Powered by Social Snap