Inschrijfdagen jeugd

Ben jij er volgend jaar ook weer bij?

Op zaterdag 13 april van 09:00 tot 12:00, en op zowel maandag 15 april als woensdag 17 april van 18:00 tot 20:00, zijn bij SVC2000 de inschrijfdagen voor alle jeugdspelers. Speel(t) jij of je kind momenteel bij SVC2000 en wil je volgend seizoen weer van de partij zijn? Kom dan langs om je inschrijving voor volgend seizoen af te ronden.

Alle jeugdspelers hebben afgelopen tijd ook een brief gekregen met daarin informatie over de inschrijvingen. De volledige informatie is in deze brief te vinden.

Heb jij al een Automatische incasso?

Indien je vorig jaar een automatische incasso hebt getekend, is het niet verplicht om een van deze dagen te komen. Deze inschrijfdagen zijn alleen voor de leden waarvan wij nog niet automatisch de contributie van kunnen afschrijven. Als je dat wel hebt gedaan, dan zal de ledenadministratie nog contact met je opnemen via de mail.

Wil jij nu ook een automatische incasso zodat vanaf volgend jaar alles automatisch is geregeld? Kom dan langs om er eentje in te vullen! Je kun hem ook hieronder downloaden en komen inleveren.

Downloads:

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar ledenadministratie@svc-2000.nl

Share via
Copy link
Powered by Social Snap