inschrijvingen jeugd

Huidige leden - Seizoen '21 / '22

De maand april is weer aangebroken, en dat is voor SVC2000 altijd het startsein voor de inschrijvingen van de huidige jeugdleden. Het afgelopen jaar was voor de hele vereniging een bijzonder en vooral raar seizoen. Waar we normaalgesproken iedere week tegen andere verenigingen horen te spelen om uiteindelijk de balans op te maken wie er kampioen wordt, liep het dit seizoen anders.

Door de aanhoudende besmettingen werd op 16 oktober 2020 bekend dat alle competities op amateur niveau stil kwamen te liggen. Nu, op het moment van schrijven; april 2021 zijn we nog altijd niet aan het voetballen tegen andere clubs. Inmiddels weten we ook dat de competitie niet meer hervat zal worden. Maar er is ook goed nieuws te vermelden, zowel over het afgelopen seizoen als de aankomende periode.

Hoe ziet de toekomst eruit?

Hoe de toekomst er precies uit gaat zien, dat weet natuurlijk niemand, maar als we kijken naar de huidige versoepelingen en de aankomende versoepelingen die eraan zitten te komen naarmate meer mensen zich laten vaccineren, ziet de toekomst voor niet alleen SVC2000 en het totale voetbal, maar voor iedereen er beter uit! Het lijkt erop dat volgend seizoen weer op de oude manier gespeeld kan worden, wellicht met enkele beperkingen, maar in ieder geval 1️⃣1️⃣ tegen 1️⃣1️⃣, in competitieverband en weer strijdend om die cup 🏆!

Wat hebben we het afgelopen seizoen gedaan?

Dat het coronavirus geen belemmering hoeft te zijn om onze leden, en dan met name de jeugd, te laten voetballen hebben we het afgelopen seizoen wel laten zien. Direct in oktober zijn we van start gegaan om op de zaterdag een alternatieve activiteit te kunnen organiseren. Dit kon natuurlijk alleen indien de coronamaatregelen, lockdown en natuurlijk ook de velden het toe lieten.

BEN JIJ OOK VOLGEND SEIZOEN
ONDERDEEL VAN DE SVC2000 FAMILIE?

Met de goede vooruitzichten op de toekomst lijkt dit geen lastige keuze, toch? Hoe schrijf je je in voor komend seizoen, dat lees je in onderstaand stappenplan! Zodra je het stappenplan hebt doorgelezen, hoef je alleen nog maar door te scrollen naar het formulier onderaan deze pagina, en je bent klaar! 👇👇

Voor het tweede jaar oprij hebben we besloten om het inschrijven voor het nieuwe seizoen digitaal te doen. Een andere manier is er momenteel nog niet binnen de richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid. Overigens beviel de manier waarop het afgelopen jaar liep goed en zien we weinig problemen ontstaan om het dit jaar op dezelfde manier te doen.

Naast de informatie op deze website zal iedereen een mail ontvangen, met daarin nogmaals deze informatie. Ook zullen onze leiders via WhatsApp de ouders vragen om deze informatie goed door te lezen en de benodigde actie te ondernemen.

Graag ontvangen we via onderstaand formulier vóór 16 mei 2021 of je doorgaat als lid bij SVC2000, of niet. Volg bovenstaand stappenplan om alles te voltooien. Ook indien je geen mail hebt ontvangen, lees dan de bovenstaande stappen goed door. Voor vragen kun je terecht bij je leider(s) of via ledenadministratie@svc-2000.nl

Veelgestelde vragen? (FAQ)

Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor jeugdspelers die reeds lid zijn van onze vereniging, niet voor nieuwe leden!

Inschrijven betekent niet automatisch dat uw kind ook wordt ingedeeld. Een mogelijk tekort aan jeugdleiders zou kunnen betekenen dat wij niet alle spelers kunnen plaatsen. Mocht dit zich voordoen, dan zal SVC2000 als maatstaf de duur van het lidmaatschap van uw kind hanteren.

Betalen kan op 3 manieren:

1. Betalen via automatische incasso
Als je ervoor kiest om een automatische incasso te gebruiken, vul hetzelfde formulier in als in stap 2 en upload deze bij het formulier onderaan de pagina.

2. Online betalen via de website
Online betalen kan ook via onderstaand formulier. Let erop dat het alleen mogelijk is om met iDeal te betalen en de transactiekosten voor je eigen rekening zijn.

3. Het geld direct overmaken
Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld kun je er ook voor kiezen om een betaling direct te doen via je bank. Dit kan door een betaling te doen naar:

NL68 RABO 01312 10343
Tenaamstelling van: SVC2000

*Voeg bij de betaling de naam + geboortedatum van het lid toe. Zo kunnen we verifiëren of de betaling gelukt is.

Indien het lid NIET in de O14 categorie of hoger speelt, kun je deze stap overslaan.

Aangezien spelers in de O14 categorie en hoger kaarten kunnen krijgen, hebben we ervoor gekozen om een automatische incasso te gebruiken hiervoor. Deze kaarten kosten namelijk geld. Door een automatische incasso in te leveren schrijven we het geld direct af zodra we de boete aan de KNVB moeten betalen.

Het formulier is hier te vinden. Upload het ingevulde document in onderstaand formulier.

Betaal je nu al middels een automatische incasso, en wil je volgend jaar verder? Vul dan onderstaand formulier in en selecteer als betaalmethode: Automatische Incasso.

FORMULIER

Graag verzoeken we je om de gegevens actueel en correct in te vullen. Zo kunnen wij onze bestaande contactgegevens updaten waar nodig. Dank daarvoor! De prijzen voor het aankomende seizoen zijn hetzelfde als het afgelopen seizoen. Voor de volledigheid staan ze hieronder per geboortejaar:

O6 (2015) = € 53,00
O7 t/m O13 (2014 – 2009) = € 103,00
O14 t/m O19 (2008 – 2003) = € 125,00

Copy link
Powered by Social Snap