inschrijvingen jeugd

Huidige leden - Seizoen '22 / '23

De maand april is weer aangebroken, en dat is voor SVC2000 ieder jaar weer het startsein voor de inschrijvingen van de huidige jeugdleden. Via deze pagina is het mogelijk om door te geven of je er ook volgend seizoen (2022 / 2023) weer bij bent.

Ben jij er ook volgend seizoen weer bij?

Hoe je je inschrijft voor komend seizoen, lees je in onderstaand stappenplan! Zodra je het stappenplan hebt doorgelezen, hoef je alleen nog maar door te scrollen naar het formulier onderaan deze pagina, en je bent klaar! 👇👇

Graag ontvangen we via onderstaand formulier vóór 16 mei 2021 of je doorgaat als lid bij SVC2000, of niet. Volg bovenstaand stappenplan om alles te voltooien. Ook indien je geen mail hebt ontvangen, lees dan de bovenstaande stappen goed door. Voor vragen kun je terecht bij je leider(s) of via ledenadministratie@svc-2000.nl

Veelgestelde vragen? (FAQ)

Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor jeugdspelers die reeds lid zijn van onze vereniging, niet voor nieuwe leden!

Inschrijven betekent niet automatisch dat uw kind ook wordt ingedeeld. Een mogelijk tekort aan jeugdleiders zou kunnen betekenen dat wij niet alle spelers kunnen plaatsen. Mocht dit zich voordoen, dan zal SVC2000 als maatstaf de duur van het lidmaatschap van uw kind hanteren.

Betalen kan op 3 manieren:

1. Betalen via automatische incasso
Als je ervoor kiest om een automatische incasso te gebruiken, vul hetzelfde formulier in als in stap 2 en upload deze bij het formulier onderaan de pagina.

2. Online betalen via de website
Online betalen kan ook via onderstaand formulier. Let erop dat het alleen mogelijk is om met iDeal te betalen en de transactiekosten voor je eigen rekening zijn.

3. Het geld direct overmaken
Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld kun je er ook voor kiezen om een betaling direct te doen via je bank. Dit kan door een betaling te doen naar:

NL68 RABO 01312 10343
Tenaamstelling van: SVC2000

*Voeg bij de betaling de naam + geboortedatum van het lid toe. Zo kunnen we verifiëren of de betaling gelukt is.

Indien het lid NIET in de O14 categorie of hoger speelt, kun je deze stap overslaan.

Aangezien spelers in de O14 categorie en hoger kaarten kunnen krijgen, hebben we ervoor gekozen om een automatische incasso te gebruiken hiervoor. Deze kaarten kosten namelijk geld. Door een automatische incasso in te leveren schrijven we het geld direct af zodra we de boete aan de KNVB moeten betalen.

Het formulier is hier te vinden. Upload het ingevulde document in onderstaand formulier.

Betaal je nu al middels een automatische incasso, en wil je volgend jaar verder? Vul dan onderstaand formulier in en selecteer als betaalmethode: Automatische Incasso.

FORMULIER

Graag verzoeken we je om de gegevens actueel en correct in te vullen. Zo kunnen wij onze bestaande contactgegevens updaten waar nodig. Dank daarvoor! De prijzen voor het aankomende seizoen zijn hetzelfde als het afgelopen seizoen. Voor de volledigheid staan ze hieronder per geboortejaar:

O6 (2016) = € 53,00
O7 t/m O12 (2015 – 2010) = € 103,00
O13 t/m O19 (2009 – 2003) = € 125,00