Jaimy Heinders vrijwilliger en Danny Eijkelhardt jong talent van het jaar!

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Tijdens de vrijwilligersavond van afgelopen zaterdag werden traditioneel de vrijwilliger van het jaar en het jong talent van het jaar uitgeroepen. Vrijwilliger van het jaar werd Jaimy Heinders. Jaimy is naast leider van een senioren elftal ook nog leider van een jeugdelftal en is dan ook veel op het sportpark te vinden. Daarnaast wandelt hij ook regelmatig, ook als dit last minut nodig is, achter de papierauto aan om in de Roermondse wijken het oud papier op te halen. En dit alles altijd belangeloos en met een grote glimlach.

Jong talent van het jaar

Danny Eijkelhardt werd uitgeroepen tot jong talent van het jaar. Danny traint met veel plezier en toewijding een jeugdteam en maakt daar iedere keer weer een feestje van. Ook staat hij klaar om zijn bijdrage te leveren bij evenementen die we binnen onze vereniging organiseren zoals het jeugdkamp en het schoolvoetbaltoernooi. Sinds dit jaar maakt hij ook onderdeel uit van de activiteitencommissie en de projectgroep schoolvoetbal.

Jaimy en Danny gefeliciteerd! De titel komt jullie meer dan toe. Jullie zijn met jullie inzet, toewijding en het plezier waarmee jullie het allemaal doen een voorbeeld binnen onze vereniging.

Hartelijk dank!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap