‘KEETTRAPPERS’, NIEUWE SPORT BSO OP DE WIJHER

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Kinderopvang Keet in de Kerk opent op 19 augustus 2019 een nieuwe locatie voor buitenschoolse opvang, in samenwerking met voetbalvereniging SVC2000

Kinderopvang Keet in de Kerk start een nieuwe buitenschoolse opvang in het clubhuis van voetbalvereniging SVC2000 aan de Jagerstraat 1 in Roermond, onder de naam ‘Keettrappers’! Voor deze professionele kinderopvang-organisatie een mooie toevoeging aan de reeds bestaande BSO locaties in Leeuwen.

“Toen Arno Bendermacher, voorzitter van SVC2000, ons benaderde voor het openen van een locatie in hun clubhuis, hoefden we niet lang na te denken. Sport en bewegen is positief voor de ontwikkeling van kinderen. De dagelijkse, sportieve activiteiten sluiten goed aan bij onze kernwaarden. Dankzij de goede communicatie en het optimaal meedenken van twee kanten, denken wij iets heel moois neer te gaan zetten”, aldus Danielle Knapen, directeur van Keet in de kerk.

Er zal gestart worden met 1 groep op de maandag, dinsdag en donderdag. De locatie biedt buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf vier jaar. Vanuit diverse basisscholen in de buurt zullen kinderen naar de Wijher komen. Uitbreiding met de woensdag en vrijdag is een optie. SVC2000: “Samen werken met een BSO bevalt ons al jaren en gaat prima samen met de activiteiten van onze voetbalvereniging. We verheugen ons erop met deze nieuwe partner Keet in de Kerk aan de slag te gaan!”, aldus Arno Bendermacher, voorzitter van SVC2000.

Begin augustus werd het contract tussen Keet in de kerk en SVC2000 ondertekend en is de samenwerking een feit. De komende weken wordt de BSO-ruimte ingericht en alles klaar gemaakt.

Interesse in deze buitenschoolse opvang?
Neem dan contact op via info@keetindekerk.com

Deel dit artikel:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap