Lekker bezig!

SVC2000 en Lekker bezig!

SVC2000 neemt deel aan het “Lekker Bezig” project van de KNVB en Sligro. Wij vinden dat bij een gezonde sportieve omgeving ook een verantwoorde kantine hoort. Dit doen we bij SVC2000 door naast de gebruikelijke snacks ook gezonde alternatieven aan te bieden. Want juist in een sportieve omgeving moet je altijd de keuze hebben om (extra) “Lekker Bezig” te zijn. Een lekker broodje pulled chicken, een gezonde hamburger, een kindercocktail, voor ieder wat wils. Het aanbod van “Lekker Bezig” producten vindt je terug in onze kantine.

Teambox

Fruit eten is belangrijk, helemaal voor kinderen. Daarom heeft SVC2000 als onderdeel van het “Lekker Bezig” project de Teambox. De Teambox is een box met fruit speciaal voor de O8 tot en met O11 teams. Iedere thuiswedstrijd krijgt het team maar ook de tegenstander zo’n fruitbox. Lekker voor na de wedstrijd en ook een mooi gebaar naar onze tegenstanders!

Kijk voor meer informatie over “Lekker Bezig” op www.samenlekkerbezig.nl

Voeden of vullen

SVC2000 heeft de afgelopen jaren naam weten te maken met de gezonde keuken. Dit heeft er in 2017 uiteindelijk voor gezorgd dat de vereniging 2 maal is beloond voor haar harde werken door Voeden of vullen, een initiatief van Wilfred Genee die onder andere middels zijn TV programma Voetbal Inside aandacht probeert te geven aan de gezondere kantine.