Nacompetitie SVC2000 VR1

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Kom onze dames steunen

Afgelopen seizoen wist ons eerste vrouwen elftal een mooie promotie af te dwingen naar de 2e klasse in het amateurvoetbal door kampioen te worden in de 3e klasse. Tijdens de 22 wedstrijden die onze dames mochten spelen hebben ze in totaal 24 punten bij elkaar weten te verzamelen. Dit resulteerde in een knappe 9e plek op de ranglijst, maar helaas was dit niet genoeg om de nacompetitie degradatie/promotie te voorkomen.

Wij vinden dat onze dames nog niet klaar zijn in de 2e klasse en daarom willen we jullie allemaal vragen om zondag 2 juni a.s. te komen kijken naar dit duel in de strijd tegen degradatie.

Indeling nacompetitie

Onze vrouwen zullen samen met 6 andere teams strijden om 1 plek in de 2e klasse voor volgend seizoen. De eerste wedstrijd zal gespeeld worden bij ons op Sportpark de Wijher a.s. zondag tegen ST Heeswijk/Avesteyn VR1. Deze wedstrijd zal starten om 11:00 uur.

Indien onze dames deze wedstrijd winnen zullen ze het op moeten nemen tegen, en bij vv Schaesberg VR1. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op 10 juni, datum nog onbekend!

Als SVC2000 VR1 ook deze wedstrijd weet te winnen zal er een finale gespeeld worden op neutraal terrein op 16 juni. Voor het hele schema van de nacompetitie verwijzen we naar onderstaande afbeelding:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap