Nieuw Bestuur staat op tijdens Algemene Ledenvergadering

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Tijdens de buitengewone Algemene Ledenvergadering van donderdag 23 januari hebben zich maar liefst tien mensen kandidaat gesteld als bestuurslid. Nadat het demissionair Bestuur de formaliteiten die horen bij een Algemene Ledenvergadering had afgehandeld nam Sjra Puts als onafhankelijke gespreksleider de leiding van de vergadering over.

Doel was dat er aan het einde van de vergadering een nieuw Bestuur stond. En dat is gelukt. Paul Simons, Bart Cox, Teun Smeets, Ronald Vorage, Frans Baltissen, Peter Schroots, Ron Wouters, Niek Aalbersberg en oud bestuursleden Miranda Janssen en Jo Strous hebben zich kandidaat gesteld voor het nieuwe Bestuur. Ze gaan de komende periode samen vormgeven aan het nieuwe Bestuur en de rollen verdelen. In een nog in te plannen Algemene Ledenvergadering kan het Bestuur vervolgens geïnstalleerd worden.

Huub Dieteren gaf de leden aan het einde van de vergadering nog de boodschap mee om het nieuwe Bestuur met het respect te behandelen. Het vorige Bestuur verdiende dit respect ook maar kreeg dit vanuit een aantal mensen niet en dat is kwalijk.

Sjra Puts heeft vervolgens de vergadering gesloten door te concluderen dat SVC2000 met de positieve energie van een nieuw Bestuur weer naar de toekomst kan kijken.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap