Nieuwe trainer eerste: Michel van Bezel

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

download persbericht

Met trots kan de club mededelen, dat met ingang van het seizoen 2022-2023, Michel van Bezel (50) de nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal van SVC2000 zal zijn. De club en de oefenmeester hebben gezamenlijk een handtekening gezet onder een contract van één jaar, met de optie om te verlengen.

Na een lange zoektocht is het de club gelukt om een akkoord te bereiken over de functie als hoofdtrainer van het eerste elftal, met in onze ogen de meest geschikte kandidaat. Michel komt over van EVV Echt waar hij op moment van schrijven nog trainer is van het tweede elftal, uitkomende in de 1e Klasse.

Als trainer is Michel in het verleden ook actief geweest voor Altweerterheide, Vlodrop, PSV’35, VV Armada en DESM. Afkomstig uit Susteren is hij ooit begonnen als pupil in de jeugd van Susteren. SVC2000 is voor Michel geen onbekende. Als spelend lid is hij namelijk ook actief geweest voor RKVV Almania, RIOS, RFC én SVC2000. In zijn tijd in het blauw-geel, speelde hij zelfs samen met Ricardo Wassenberg, de huidige trainer van het eerste.

Michel ziet het trainerschap bij SVC2000 als een uitdagende klus: “Wat me aanspreekt, is de huidige selectie. Een groep die bestaat uit voornamelijk jeugdspelers die doorgestroomd zijn richting het eerste elftal, en zich betrokken voelen met de club. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst moet dit het streven zijn. Iets wat voor een grote club als SVC2000 makkelijker voor elkaar te krijgen is.” Michel ziet zichzelf als een echte verbinder, iets waar de club ook nadrukkelijk naar opzoek was. “Een vereniging, de naam zegt het al, verenigd mensen samen. Dat is de kracht van een vereniging en dat zie je terug in de huidige selectie, een groep die al langere tijd verenigd is”, aldus de nieuwe trainer.

Als trainer hoopt hij de huidige selectie te kunnen laten ontwikkelen: “Spelers moeten zich kunnen ontwikkelen onder mij als trainer. Breng het terug naar de eenvoud en laat het ze zelf ervaren, want dan pas gaan ze het zelf ook zien”. De aanvallend ingestelde trainer hoopt snel met zijn spelers in gesprek te kunnen gaan: “Ik ben een trainer die graag eerst het gesprek aangaat met spelers om samen de koers te bepalen.”

Als bestuur wensen we Michel veel succes tijdens zijn trainerschap bij SVC2000 en zijn we er van overtuigd dat hij de geschikte persoon is om van de club een stabiele 3e klasser te maken.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap