Nieuwjaarsinstuif met een thema: All around the world!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar secretaris@svc-2000.nl

In de eerste week van 2020 staat onze jaarlijkse nieuwjaarsinstuif weer op de agenda. Tijdens dit terugkerende evenement bieden wij iedereen de mogelijkheid om elkaar de beste wensen uit te spreken. In 2020 zal de nieuwjaarsinstuif gepland staan op Zaterdag 4 januari vanaf 17:00 uur.

Thema avond

Speciaal aan de nieuwjaarsinstuif van 2020 is, dat we er een thema aan koppelen: “All around the world!”. Nieuwjaar is natuurlijk iets wat de hele wereld weet te vieren, en iedereen viert dit op zijn eigen manier. Binnen SVC2000 hebben we leden van veel verschillende afkomsten, daarom willen we de verschillende culturen samenbrengen tijdens deze nieuwjaarsinstuif. We willen van deze avond een gezellige avond maken waarbij iedereen een steentje bijdraagt aan het eindresultaat.

Hoe? 🥯🎂  <-  👀

Wij hebben al een aantal mensen weten te regelen die hapjes gaan maken, speciaal voor deze avond. Nu ben jij aan de beurt! Kun jij ook lekker bakken en wil je deze hapjes met andere delen, of heb jij andere leuke initiatieven? Meld je dan aan bij onderstaand e-mailadres en kom gerust naar de nieuwjaarsinstuif! Mail naar: secretaris@svc-2000.nl

En zo hopen we er met z’n alle een leuke en gezellige avond van te maken!
Zien wij jou op 4 januari in de kantine? 😉

POSTER

Share via
Copy link
Powered by Social Snap