Opbrengsten Rabo ClubSupport & De Grote Clubactie

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Met trots kan SVC2000 de bedragen bekendmaken van de Grote clubactie en de Rabo ClubSupport. In het najaar van 2020 werden beide acties georganiseerd en werd dit ook door de leden opgepikt.

Rabo clubsupport

Al vroeg ik Oktober was het mogelijk om als lid van de Rabobank te stemmen op SVC2000 waarmee je per stem een bedrag aan de vereniging kan schenken. Dat hebben vele leden dan ook gedaan en daardoor heeft SVC2000 als vereniging een bedrag van € 770,74 op weten te halen.

De grote clubactie

Ook de jaarlijkse Grote Clubactie campagne werd dit jaar gehouden. Volledig op een corona-vriendelijke manier gingen leden langs de deuren en werden er online loten verkocht. Gek genoeg, was het bedrag via de Grote Clubactie bijna net zo hoog als die van de Rabo Clubsupport. Met een totaal van € 768,20 alsnog een mooi bedrag natuurlijk.

Bedankt!

SVC2000 is iedereen enorm dankbaar die bijgedragen heeft aan het totale bedrag van beide acties! In een tijd waarin we helaas weinig kunnen, vooral veel kosten maken en er weinig inkomsten zijn is dit bedrag natuurlijk van harte welkom!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap