Overleg over opknappen kleedlokalen met gemeente

De kantine staat er inmiddels tip top bij maar ook de kleedlokalen verdienen aandacht en zijn een punt van zorg bij (jeugd)spelers en ouders maar zeker ook bij het Bestuur. Omdat de kantine van SVC2000 zelf is kunnen we hier ook zelf over beslissen. De kleedlokalen zijn van de gemeente en die huurt SVC2000. Om de kleedlokalen op te knappen hebben we de gemeente dan ook nodig.

Wij zijn al geruime tijd in overleg met de gemeente hoe we samen met de gemeente de lokalen kunnen opknappen zodat ze weer voldoen aan de eisen van deze tijd. Over de afgelopen periode zijn er al een boel verbeteringen doorgevoerd zoals nieuwe boilers, nieuwe douchekoppen en nieuwe ventilatiesystemen bij (een deel van) de lokalen maar er is meer nodig. Met de gemeente is afgesproken dat in eerste instantie twee kleedlokalen worden opgeknapt en tevens omgebouwd tot meiden/vrouwen kleedlokaal.

Dit is dan direct een mooie stimulans voor het meiden/vrouwen voetbal binnen onze vereniging. De aannemer is een offerte aan het maken en zodra deze is goedgekeurd kunnen we aan de slag. Nadat de werkzaamheden bij deze twee lokalen zijn uitgevoerd bekijken we met de gemeente of we op dezelfde manier de rest van de lokalen kunnen aanpakken. De gemeente betaalt als eigenaar van de lokalen een deel van de kosten maar ook wij als vereniging dragen financieel bij.

Om een aantal acute problemen zoals onder meer schimmelvorming aan te pakken is op initiatief en op kosten van SVC2000 Schoonmaak Centrale Roermond ingeschakeld om de lokalen grondig te reinigen en te ontdoen van schimmel. Ze starten volgende week met 2 lokalen. De rest van de lokalen wordt in de winterstop gedaan. We hopen op korte termijn groenlicht te kunnen geven voor het opknappen van de eerste lokalen om vervolgens de rest van de lokalen snel te laten volgen.

BEN JIJ OOK VOLGEND SEIZOEN
ONDERDEEL VAN DE SVC2000 FAMILIE? 💙💛

Hey jeugdspeler, heb jij je al ingeschreven voor het nieuwe seizoen? Nog niet, doe dat dan nu direct! Klik op de knop hieronder om je inschrijving te voltooien.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap