SVC2000 QUIZ

Hey jij daar! Mis jij de wedstrijden ook zo? Dan hebben we goed nieuws! Wij willen graag het wedstrijdgevoel in stand houden en gaan daarom een quiz organiseren! We hebben dit jaar helaas alle overige activiteiten die we gepland hadden moeten annuleren, maar we gaan online wel nog een activiteit organiseren! Dit willen we doen in de vorm van een voetbal quiz! Hoe, wie, wat en wanneer leggen we je hieronder uit!

📅 Wanneer?

Zaterdag 14 november om 16:00 uur! Nu het voetbal toch stil ligt heb je genoeg tijd op de zaterdag! 😝

⚽️ onderwerp?

Het onderwerp van de quiz is natuurlijk voetbal! Door verschillende vormen van vragen willen we jullie kennis van voetbal op de proef stellen!

🤷‍♂️ Hoe?

Digitaal via Zoom. Via een video verbinding gaan we de vragen stellen waarop jullie thuis het antwoord moeten noteren! Als je meedoet, krijg je per mail en op tijd, alle benodigde informatie om mee te doen.

🤷‍♂️ Hoe doe ik mee?

Net als in de wedstrijd draait het in de quiz om het team-succes. Meedoen kan daarom in teams tot max. 4 personen. Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen, iedereen kan deelnemen!

🏆 Prijzen?

Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat we enkele prijzen hebben voor de teams die eerste, tweede en derde worden. Maar wat, dat blijft nog een verassing!

✅ Aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand formulier! Schrijf jezelf samen met je team in en dan zien we jullie op zaterdag 14 november om 16:00 uur! Aanmelden kan tot 11 november!

Schrijf je hier in!

Dus, jij doet mee? Vul het formulier hieronder dan in! Dubbel check het e-mailadres aangezien we hier informatie op sturen.

DE AANMELD-PERIODE IS INMIDDELS GESLOTEN! DEELNEMERS KRIJGEN INFORMATIE VIA OPGEGEVEN EMAIL

SVC2000 Quiz

BEN JIJ OOK VOLGEND SEIZOEN
ONDERDEEL VAN DE SVC2000 FAMILIE? 💙💛

Hey jeugdspeler, heb jij je al ingeschreven voor het nieuwe seizoen? Nog niet, doe dat dan nu direct! Klik op de knop hieronder om je inschrijving te voltooien.

Copy link
Powered by Social Snap