Richtlijnen rondom trainingen tijdens corona

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Vanaf vandaag starten de trainingen voor de jeugd van SVC2000 weer. Echter zijn er vele richtlijnen waaraan we ons dienen te houden tijdens deze trainingen. Dit vergt discipline van onze vrijwilligers, leiders, spelers en ouders. Daarom willen we jullie graag vragen om even de tijd te nemen om de richtlijnen door te nemen en deze te na te leven. Alleen zo voorkomen we dat het coronavirus zich opnieuw doet oplaaien.

Heb jij ze al doorgelezen?

We hebben de belangrijkste maatregelen + richtlijnen in posters verwerkt. Deze staan onderaan deze pagina nog eens opgesomd. Deze posters zullen ook aanwezig zijn op ons sportpark zelf om iedereen eraan te houden hoe belangrijk het is om deze richtlijnen te volgen! Daarnaast adviseren we je ook om de volgende richtlijnen vanuit het NOC-NSF goed door te lezen.

  • Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt voor iedereen (spelers, trainers, begeleiders): blijf thuis.
  • De trainingsspullen worden voor- en na de activiteit gedesinfecteerd.
  • Desinfectiemiddel staat bij de ingang (poort SVC), voor voor en na de training.
  • Protocollen hangen op het publicatiebord. 


Scroll hieronder door de verschillende pagina’s heen om alle richtlijnen te lezen:

Ben je van plan met de auto te komen?

Natuurlijk is het mogelijk om met de auto te komen, toch willen we vragen om als het kan zoveel mogelijk met de fiets te komen richting Sportpark De Wijher. Als je met de auto komt, neem dan even een kijkje in onze virtuele tour waarbij we precies laten zien hoe je je kind op de meest corona-vriendelijke manier kunt afzetten!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap