Save the date – 26 augustus trapt SVC2000 af

Het seizoen 2017-2018 zit er bijna op. Tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. SVC2000 gaat het nieuwe seizoen 2018-2019 op 26 augustus openen met een groot 7×7 toernooi, voor jong en oud. Jongens, meisjes, mannen of vrouwen. Iedereen kan meedoen! SVC2000-leden maar ook niet leden zoals ouders, broertjes, zusjes, familie en vrienden. Tussen de wedstrijdjes door kan de jeugd mee ‘strijden’ om de Penalty-bokaal. Voor de jongste jeugd, broertjes, zusjes en misschien ook wel kleinkinderen is er ook ruimte om een balletje te trappen!

Wil je meedoen of meehelpen? Download voor meer informatie de “START VAN HET SEIZOEN publicatie” en de “START VAN HET SEIZOEN flyer”. Maar er is nog veel meer!

Tijdens de start van het seizoen vindt de loting voor de sponsor van het eerste elftal plaats en is er een verkooppunt van POSNO Sport met speciale SVC2000-aanbieding. Je kunt dan onder meer de nieuwe Forza collectie van SVC2000 met maar liefst 25 % korting kopen. Kortom een gezellige dag waar voor iedereen iets te beleven is.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap