Sponsoren

Sponsoren Bedankt!

Op deze pagina een overzicht van alle sponsoren van SVC2000. Zonder sponsoren zou SVC2000 haar activiteiten moeilijk kunnen uitvoeren. Vandaar dat we alle sponsoren enorm dankbaar zijn voor hun steun aan onze vereniging.

Sponsor worden?

Indien je graag bij wilt dragen aan de doelstellingen van de club en hiervoor een bijdrage wilt leveren, neem dan contact met ons op door te mailen naar sponsoring@svc-2000.nl. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op!

Bordsponsoren

Langs het hoofdveld prijkt de naam van deze ondernemers die daarmee SVC2000 steunen. Wil je SVC2000 ook als bordsponsor steunen? Stuur een e-mail naar sponsoring@svc-2000.nl en we nemen contact met je op.

Bakkerij Marc fleuren

VERKOULEN & WOLTER B.V.

CAFÉ ZAAL ’T DÖRP

kleding jeugdleiders

Met ingang van het seizoen 2017-2018 zijn onze jeugdleiders met dank aan KeukenHal, Brummelhuis en NeelDrinks in het nieuw gestoken. Het nieuwe kledingpakket bestaat uit een polo, trainingspak, windjack en winterjas. Onze jeugdleiders lopen er dankzij deze drie sponsoren de komende seizoenen netjes en warm bij.

sponsorloterij

De shirtsponsoring van het eerste mannen elftal van SVC2000 wordt jaarlijks verloot onder de deelnemers van de sponsorloterij. De winnaar van de sponsorloterij komt op de wedstrijd- en inloopshirts en is daarmee shirtsponsor voor een seizoen. Maar ook de andere deelnemers aan de loterij staan in de picture. Zo krijgt iedere deelnemer een plaats op de reclameborden langs het hoofdveld en een naamsvermelding in de kantine. Verder krijgt elke deelnemer extra aandacht via de Facebookpagina van SVC2000 en de website. Een lot kost € 250,- en er worden maximaal 20 loten verkocht.

welke winnaars gingen je voor?

De sponsorloterij in het seizoen 2019-2020 was een prooi voor Cabollet Hoveniers. Net als de winnaar van het seizoen ervoor, Friture de Bredeweg, een deelnemer van het eerste uur. In het seizoen 2017-2018 won Glasreparatiebedrijf Koolen en in het seizoen 2016-2017 kwam Selder Schildersbedrijf als winnaar uit de bus.

Copy link
Powered by Social Snap