Sponsorloterij 2017

SVC 2000 zoekt voor het seizoen 2017-2018 een shirtsponsor voor het eerste elftal. Op het vlaggenschip hoort natuurlijk een mooie sponsornaam te prijken. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er, net als vorig seizoen, een sponsorloterij georganiseerd. Tijdens de succesvolle editie van een jaar eerder werden er zestien loten van € 250,- verkocht aan verschillende bedrijven in de omgeving van Roermond. Dit jaar probeert de club het sponsorschap van het eerste elftal op dezelfde manier toegankelijk te houden met de verkoop van maximaal 20 loten.

De loterij, die op zondag 27 augustus tijdens de seizoenstart plaatsvindt, bepaald welk bedrijf dit seizoen haar naam verbindt aan het eerste elftal. De winnende bedrijfsnaam komt op de wedstrijd- en inloopshirts en is daarmee shirtsponsor voor het seizoen 2017/2018.

Alle andere deelnemers aan de loterij ontvangen echter ook de nodige tegenprestaties. Zo krijgt iedere deelnemer een plaats op de reclameborden langs het hoofdveld en een naamsvermelding in de kantine. Verder krijgt elke deelnemer extra aandacht via de Facebookpagina van SVC 2000 en de website.

Kom zondag 27 augustus tijdens de seizoenstart lekker voetballen op het 7×7 toernooi, ben toeschouwer bij de sponsorloterij, maak een heuse onthulling mee en geef de nieuwe shirtsponsor een warm welkom!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap