Start van het seizoen: 28 augustus!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Op zaterdag 28 augustus a.s. zal bij SVC2000 weer het jaarlijkse start van het seizoen plaatsvinden. Zo vlak voor de eerste bekerwedstrijden, willen we door middel van verschillende activiteiten voor zowel de jeugd als de senioren de gehele vereniging tot elkaar brengen.

Het is namelijk weer een tijdje geleden dat we als vereniging samen een activiteit konden organiseren. Vandaar dat we hopen dat iedereen (lees: vrijwilligers, spelers, ouders en leiders) op deze dag bij elkaar kan komen om samen een kickoff te geven aan wat hopelijk een mooi en vooral normaal voetbalseizoen mag worden!

Om de dag aan te kleden, zullen we de drink- & eetgelegenheden deze dag verplaatsen naar buiten en zullen we een terras neerzetten zodat iedereen, droog en voorzien van een drankje én/of hapje kan genieten van al het voetbal op deze dag.

Tot slot zal onze kledingpartner PosnoSport deze dag aanwezig zijn om iedereen te voorzien van de nieuwste voetbal-artikelen.

Programma

⏱ 12:00 – 15:00
De dag begint rond 12:00 uur met de activiteit voor de jeugd. Voor de jeugd hebben we voor 4 verschillende categorieën, onder begeleiding van een DJ, een shoot-out toernooi in de startblokken staan. Aangezien tijdens het toernooi steeds meer spelers afvallen, hebben we voor de afvallers een opblaasbaar voetbalveld neergezet waarin jullie het tegen elkaar op kunnen nemen.

Bij een toernooi horen natuurlijk ook prijzen! Voor de nummers 1, 2 én 3 van iedere categorie hebben we daarom de volgende prijzen:

🥇 > € 30,- Waardebon PosnoSport
🥈 > € 20,- Waardebon PosnoSport
🥉 > € 10,- Waardebon PosnoSport

⏱ 15:00 – 16:00
Na het shoot-out toernooi gaan we van start met onderlinge partijtjes op het opblaasbare voetbalveld tussen alle jeugdleiders. We draaien dan even de rollen om, dan mogen de jeugdspelers de coach zijn van hun eigen leiders!

⏱ 16:00 – 17:45
Ook het eerste elftal is aanwezig op deze drukke dag! Het elftal van trainer Ricardo Wassenberg speelt deze dag een oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen VV Helden.

⏱ 16:00 – 18:00
Voor de senioren hebben we een mini-toernooi klaarstaan. A.d.h.v. het aantal beschikbare spelers per team zal dit een 11×11 óf 7×7 toernooi worden. In onderlinge wedstrijden tussen het tweede, derde, vierde én vijfde (aangevuld met de 35+/7×7 mannen) zullen we uitmaken wie zich die dag het beste team van SVC2000 mag noemen. Ook hier hebben we voor de winnaars een leuke prijs:

🥇 > 20 consumptiebonnen

Share via
Copy link
Powered by Social Snap