Stem op ‘Neel’ tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Stem op ‘Neel’ tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Van 8 t/m 23 mei kun je weer stemmen voor de Rabobank Roermond-Echt Clubkas Campagne op de verenigingen die je een warm hart toe draagt. De Rabobank heeft dit jaar een bedrag van € 175.000 beschikbaar gesteld.

Vijf Maasnielse verenigingen, V.V. de Katers, Philharmonie Maasniel, Schutterij St. Urbanus Maasniel, Scouting Maasniel en SVC2000 bundelen hun krachten om zoveel mogelijk steun te krijgen. Deze verenigingen zetten zich in voor de Maasnielse samenleving en kunnen je steun heel goed gebruiken. De vijf Maasnielse verenigingen werken al jaren samen. Regelmatig overleg tussen de voorzitters en het gezamenlijk aanschaffen van vier terrasoverkappingen (gesponsord door Theo Janssen en de Rabobank ) voor gebruik bij evenementen zijn slechts twee voorbeelden hiervan.

Met jouw steun lever je een bijdrage aan het groepskamp (september 2018) van Scouting St. Joris,  het aanleggen van een voetbalkooi/pannaveld bij SVC2000, het onderhoud van de uniformen, instrumenten en schietbenodigdheden van Schutterij St. Urbanus en het aanbieden van muzieklessen aan kinderen en volwassenen in Maasniel door Philharmonie Maasniel. VV de Katers hoopt met uw bijdrage met name het jeugdcarnaval op een hoog peil te houden.

Stem voor Maasniel!

Stemmen voor de Rabobank Club Kas Campagne kan van 8 tot en met 23 mei en is heel eenvoudig. Om je stem uit te brengen moet je uiterlijk vanaf 1 april 2018 lid zijn van de Rabobank Roermond Echt.  Ben je lid, dan ontvang je op 8 mei een stemkaart per post waarop staat uitgelegd hoe je moet stemmen. Je kunt maximaal 5 stemmen uitbrengen waarvan 2 stemmen op dezelfde vereniging. Per stem levert dit een bedrag op van ongeveer 5 euro voor de vereniging van je keuze.

Breng je stem uit op SVC2000 en de andere Maasnielse Verenigingen en help ons zo onze doelen te bereiken.

Namens de vijf verenigingen in Maasniel: hartelijk dank!

SVC2000 Rabobank Clubkas Campagne

Stem op SVC2000 bij de Rabobank Clubkas Campagne en help ons een voetbalkooi te realiseren. Steun ook de andere Maasnielse verenigingen V.V. de Katers, Philharmonie Maasniel, Schutterij St. Urbanus Maasniel en Scouting Sint Joris Maasniel met je stem. Kijk voor meer informatie op: https://www.svc-2000.nl/stem-op-neel-tijdens-de-rabobank-clubkas-campagne/ Namens de vijf verenigingen in Maasniel: hartelijk dank! DELEN GRAAG!!!

Geplaatst door SVC2000 op woensdag 9 mei 2018

Share via
Copy link
Powered by Social Snap