SVC2000 zoekt Teammanager/elftalleider eerste mannenelftal

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Voor ons eerste mannenelftal zijn wij op zoek naar een enthousiast man/vrouw die het leuk vindt om samen met onze spelers en de staf de juiste beleving en sfeer te creëren binnen het team. De teammanager / elftalleider is een onmisbare schakel binnen de selectie.

Wat verwachten we?

De teammanager / elftalleider helpt bij het organiseren van activiteiten naast wedstrijden en trainingen en onderhoudt daar waar nodig de contacten met het Bestuur. Wensen en vragen vanuit staf en spelers begeleidt hij/zij via de juiste kanalen binnen de vereniging en hij/zij is een klankbord voor het team.

Kortom, je moet iemand zijn die organiseren en coördineren leuk vindt, die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken binnen ons team. De aanwezigheid op de club is in onderling overleg met de trainer te bespreken. Let op, het is niet noodzakelijk om elke zondag aanwezig te zijn.

Heb je interesse of heb je vragen neem dan contact op met Ricardo Wassenberg op telefoonnummer 06-17726249 of stuur een mail naar info@svc-2000.nl.

Deel dit artikel:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap