Uit de bestuurskamer – ’21 #2

Eindelijk is het zover en mogen we al onze sporters, vrijwilligers, toeschouwers en betrokkenen weer begroeten op onze voetbalvelden. Er komt weer geluid vanaf de velden, de geur van gras en sportende mensen vervangt de te lange stilte die we hebben moeten accepteren. Wat een genot! De kantine mag weer open en is voor iedereen toegankelijk, met de kleine restrictie dat de coronapas moet worden getoond bij het nuttigen van de consumptie in de kantine. Natuurlijk hopen we dat dit ook snel gaat verdwijnen, maar de kop is eraf! Is alles nu al perfect? Natuurlijk niet, maar laten we er samen voor zorgen dat we stap voor stap vooruitgang boeken. We gaan volop voor betrokkenheid; we willen graag dat de leden van SVC2000 zich thuis voelen bij onze club en hier ook iets voor willen doen en dan een merendeel aan plezier terug gaan krijgen. Naar SVC2000 komen moet een invulling in de week zijn dat je niet wilt missen!

Indien er zaken zijn die jij met het bestuur wilt bespreken, stuur een e-mail naar info@svc-2000.nl. Op gezette tijden op zaterdag- en zondagochtend zullen bestuursleden in de kantine zijn om het gesprek aan te gaan. Maak hier gebruik van om de goede zaken te bespreken en verbeteringen voor te stellen. De ALV (Algemene Leden Vergadering) is gepland op 19 November om 21:00 uur. Zet deze in je agenda!

Covid-19 - Corona

Het vaccineren heeft geholpen dat we weer bewegingsvrijheid terug hebben gekregen. Als SVC2000 blijven we de berichten en regels van de overheid, het RIVM, de gemeente en de KNVB volgen. Afhankelijk daarvan kunnen we handelen. Sporten mag weer en toeschouwers mogen weer komen. De kantine valt onder “horeca” en daarmee moeten we ons ook aan de regels houden die hiervoor gelden. In de kantine consumpties nuttigen kan alleen met een QR-code. Blijf letten op je eigen gezondheid en pak je verantwoordelijkheid is ons advies!

Iedereen doet mee (starten met papier)!

Zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief gaan we van alle leden en de ouders van jeugdleden een beperkte fysieke bijdrage verwachten in de verenigingsactiviteiten. We starten met het organiseren van het oud papier ophalen. Je zult snel benaderd worden met de vraag om dit seizoen één of 2 keer per jaar papier op te halen (3 uurtjes). De (ouders van) jeugdleden worden gevraagd dit op dinsdagavond te doen, de seniorenteams voornamelijk op zaterdag. Op deze manier conflicteert dit niet met de eigen sportactiviteit. In totaal gaat het om circa 20 keer per jaar. Vooraf wordt vastgesteld wie er mee lopen op welke dag en een gedeelte van de opbrengst komt ten goede van de leeftijdscategorie of het team. Hiermee kunnen dan extraatjes bekostigd worden. We rekenen op jullie actieve deelname!

De Kantine – Het centrale station SVC2000

We zien de kantine als centraal station binnen onze vereniging. Dit is de plek om na de wedstrijd na te spreken, analyses te maken, met elkaar in gesprek te gaan, mede-leden en kader te leren kennen, op te warmen of droog te worden, op te scheppen over die topprestatie of iets lekkers te nuttigen. We proberen dan ook alles in het werk te stellen dat de kantine gedurende wedstrijddagen geopend en uitnodigend is. We zijn blij met alle vrijwilligers die er voor zorgen dat de kantine open kan zijn. Wil je ook iets toevoegen in de kantine, meld je! De koffie staat klaar, voel je welkom, voel je thuis, we verwachten jullie!

Plastic flessen

De overheid heeft statiegeld geheven op plastic flessen. Wij kunnen niet anders dan (bij flessen verkoop) het statiegeld door te berekenen in de consumptieprijs. Uiteraard kun je de fles mee naar huis nemen en inleveren bij een inname punt. Als je besluit de club te willen steunen, dan mag je de fles ook in de speciale PET-flessen verzamelfles in de kantine werpen. In dit geval komt het statiegeld terug in de verenigingskas en dat geeft ons dan weer meer mogelijkheden in het verder ontwikkelen van onze club (team, sportbenodigdheden, accommodatie).

Acties (Plus, Rabobank, Grote clubactie)

Momenteel lopen en starten er acties waar wij als SVC2000 aan meedoen. Bij PLUS Rutjens in Maasniel  kunnen bij aankoop punten worden verzameld en deze kunnen worden toegekend aan een vereniging. Als je de punten toebedeelt aan SVC2000, dan stijgen we in de ranking en kunnen we rekenen op een grotere sponsorbijdrage. Bij de Rabobank start vanaf 4 oktober de Clubsupport. Ben jij lid van de Rabobank? Dan kun je op SVC2000 stemmen. Uiteraard waarderen we het zeer als je dan aan SVC2000 denkt! Ook de lotenverkoop van de Grote Clubactie is van start gegaan Elke steun draagt bij aan een betere financiële positie en dat staat gelijk aan het creëren van meer mogelijkheden voor SVC2000! We danken jullie voor de steun!!

Nieuwe ballen seniorenteams

Ieder jaar wordt er geïnventariseerd welke (trainings)materialen aan vernieuwing toe zijn. Onze onderhoudsploeg en materialenbeheer zorgen ervoor dat randvoorwaarden voor een goede training en wedstrijd voorhanden zijn. Kleedlokalen klaar, pionnen, ballen, netten, sleutels aanwezig, velden belijnd en ga zo maar verder. Vaak wordt dit gezien als “normaal”, maar besef dat hier veel werk in wordt gestoken. Aan ons om netjes en met respect om te gaan met de geleende spullen. Voor alle senioren teams zijn er dit jaar nieuwe ballen gekocht met SVC logo. Komend jaar komen weer andere teams in aanmerking voor vernieuwing

Tot slot: ALV

Een fysieke bijeenkomst mag weer! De Algemene Leden Vergadering is vastgesteld op 19 november. I.v.m. trainingen starten we om 21:00 uur. Kom en denk met ons mee!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap