Uit de bestuurskamer #3

9 april bestuursvergadering!

Bijna drie volle uren zaten we dinsdag 9 april als bestuur te vergaderen, ondermeer over de volgende onderwerpen.

Ons eerste mannenteam kampioen!

Op 9 april konden we alleen nog maar dromen van een kampioenschap. Allerlei scenario’s konden nog gaan gebeuren, want het verloop van de competitie toen was onvoorspelbaar. Maar sneller dan verwacht was het kampioenschap een feit: Paasmaandag 22 april werd de stand in de competitie zo riant, dat de mannen van ‘ons eerste’ niet meer konden worden gepasseerd op de ranglijst. Geweldig en wat zijn we trots!

In onze vergadering hebben we toen een werkgroep ingesteld, die vanaf de dag daarna volop aan de slag ging met voorbereidingen, zoals het regelen van bloemen, champagne, kampioensshirts voor team + staf, enz.

Zondag 5 mei om 14.30 uur spelen we tegen Kessel 1, het team dat heel lang onze concurrent was. Dat wordt de huldigings-wedstrijd voor onze kampioen. Noteer ook alvast vrijdag 14 juni 19.30 uur: dan vindt de kampioensreceptie plaats op sportpark de Wijher.

Vrijwilligersavond

Waar zouden we zijn zonder vrijwillig(st)ers? Daar zijn we ons als bestuur terdege van bewust. Om onze vrijwillig(st)ers te bedanken voor een seizoen tomeloze inzet, organiseren we jaarlijks een vrijwilligersavond. Die vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 mei vanaf 20.00 uur.

Het staat al vanaf september 2018 op onze website aangekondigd, maar via deze nieuwsbrief checken we graag bij onze vrijwillig(st)ers of ze die datum in hun agenda of op de kalender geblokt hebben?!

De bedoeling is om onze vrijwilligers die avond volop in de watten te leggen. Er is een natje en een droogje, zoals dat heet. En er is een DJ die voor gezellige muziek zorgt. In de loop van de avond maken we bovendien bekend wie dit jaar onze VRIJWILLIG(ST)ER VAN HET JAAR en het JONG TALENT VAN HET JAAR zijn. Alle vrijwilligers zijn bij deze al uitgenodigd. Aanmelden kan bij secretaris@svc-2000.nl. Zet er meteen bij of je eventuele partner meekomt!

Strategisch kompas 2019-2023

Onze intenties zijn duidelijk: we willen een nieuw beleidsplan waarover vanaf dag 1 is meegedacht door ons kader en een afspiegeling van onze leden. Vanuit de leden is de deelname aan de geplande spiegelsessies erg beperkt. Graag zouden we daar wat meer mensen ontmoeten die met ons meedenken. We hebben inmiddels in beeld welke kansen en bedreigingen op ons afkomen en waar we als vereniging sterk en zwak in zijn. Vanuit die analyse tekent zich al een 11-tal thema’s voor de komende vier jaren af. Binnenkort gaan we de doelen voor de toekomst bespreken. Zin om mee te denken en praten, meld het even bij secretaris@svc-2000.nl.

Noteer allemaal alvast vrijdag 28 juni 2019. Dan houden we een extra ledenvergadering om het Strategisch Kompas te behandelen.

Speerpunt vrouwenvoetbal

Op 9 mei om 19.30 uur is in onze kantine de inspiratiesessie Toekomst Roermonds vrouwenvoetbal. Hopelijk komen er vanuit de Roermondse voetbalverenigingen veel trainers, aanvoersters en bestuurs-/ commissieleden. Het is ons speerpunt en we hebben erover nagedacht in onze structuur daar iets mee te doen. Wordt vervolgd…

Wist je dat…

  • Onlangs Eliane Masolijn is toegetreden tot de jeugdcommissie. We wensen haar veel succes met haar nieuwe takenpakket.

  • De sanctiecommissie een nieuw lid heeft, in de persoon van Martijn Stevens. Martijn, ook jij succes in deze boeiende rol!

  • Zaterdag 11 mei om 10.00 uur in de kantine weer een inloopmoment is gepland. Francine van Megen en Arno Bendermacher staan dan leden te woord, die met een vraag of idee komen.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap