Uit de bestuurskamer – DEC 2021

“Eindelijk is het zo ver en mogen we al onze sporters, vrijwilligers, toeschouwers en betrokkenen weer begroeten op onze voetbalvelden. Er komt weer geluid vanuit de velden, de geur van gras en sportende mensen vervangt de te lange stilte die we hebben moeten accepteren. Wat een genot! …”.

Zo begon onze laatste nieuwsbrief. Het is dan ook zeer frustrerend wederom te moeten ervaren dat het rondom het sportpark weer volop rustig is. Ondanks dat blijven we volop gaan voor betrokkenheid; we willen graag dat de leden van SVC2000 zich thuis voelen bij onze club en hier ook iets voor willen doen en dan een merendeel aan plezier terug gaan krijgen. Naar SVC2000 komen moet een invulling in de week zijn dat je niet wilt missen!

Indien er zaken zijn die jij met het bestuur wilt bespreken, stuur een e-mail naar info@svc-2000.nl. Op gezette tijden op zaterdag- en zondagochtend zullen bestuursleden in de kantine zijn om het gesprek aan te gaan. Maak hier gebruik van om de goede zaken te bespreken en verbeteringen voor te stellen. De ALV (Algemene Leden Vergadering) is uitgesteld tot we onze leden weer mogen ontmoeten. Meer info volgt!

Covid-19 - Corona

We praten liever over de technische en tactisch varianten in het voetbal. Echter de varianten in de Corona pandemie houden ons helaas meer bezig tegenwoordig. We hopen op snel herstel, maar kunnen niet meer dan regels volgen en “boosteren”. Als SVC2000 blijven we de berichten en regels van de overheid, het RIVM, de gemeente en de KNVB volgen. Afhankelijk daarvan kunnen we handelen. Helaas heeft dat ertoe geleid dat momenteel grote beperkingen op onze sport zijn gelegd. Op het moment dat het weer mag, zijn we er klaar voor!

Iedereen doet mee (starten met papier)!

Je zult begin januari een brief ontvangen met hierin de verwachtingen die wij van onze leden hebben betreffende het oud papier ophalen. We rekenen op jullie inzet, dit is slechts 1 of 2 keer per jaar op een ruim van tevoren vastgesteld moment (zaterdag of dinsdagavond). Samen kunnen we deze inkomsten veilig stellen en met het bij elkaar gewerkte geld onze club verder ontwikkelen. 

De Kantine – bezetting en assortiment

We zijn er trots op te kunnen mededelen dat we dit jaar de kantine nog elke zaterdagochtend open hebben kunnen houden. We hebben vijf enthousiaste meiden bereid gevonden op zaterdagochtend te werken in de kantine. Onze doelstelling is: Is er een wedstrijdprogramma, dan proberen we de kantine open te hebben: “the place to be”! Omdat we vinden dat iedereen zich welkom moet voelen, hebben we het assortiment uitgebreid met Halal snacks. Uiteraard moeten we ons in de kantine, gedurende de Corona pandemie,  wel houden aan de regels vastgelegd door de overheid.

Plastic flessen

We zijn blij verrast te zien dat veel van onze leden en bezoekers plastic flessen in de speciale “verzamelfles” werpen in de kantine. Door jouw fles hier te deponeren steunt je onze club!

Acties (Plus, Rabobank, Grote clubactie, AH)

We willen al onze leden bedanken voor het deelnemen aan de acties zoals vernoemd hierboven. Uiteindelijk hebben we een mooie €2500 mogen bijschrijven op onze rekening. Zeker in deze periode is dat een zeer welkome financiële steun.

Welkom SVC2000 6 en SVC2000 7

Daar waar je verwacht dat het ledenaantal nog wel eens negatief kan worden beïnvloed door de huidige beperkingen, zijn wij zeer gelukkig in deze nieuwbrief te mogen melden dat onze club is uitgebreid met een 6e en 7e heren senioren elftal. Beide teams hebben aangegeven volwaardig deel te willen nemen aan de verenigingsactiviteiten en benodigdheden. We hopen ons dan ook snel te treffen op het sportcomplex of in onze kantine. We wensen jullie een hele lange periode heel veel voetbalplezier bij onze club.

Trainer heren senioren SVC2000 1

Ricardo Wassenberg gaat, na een tweede lange trainersperiode, ons SVC2000 vlaggenschip als trainer verlaten. Een werkgroep is gestart met de zoektocht naar een nieuwe geschikte trainer voor onze club. Als er keuzes zijn gemaakt laten we dit uiteraard snel weten. We bedanken Ricardo voor zijn inzet en hopen dat we dit jaar kunnen uitspelen en samen met Ricardo handhaving kunnen realiseren.

Nieuwe sponsors - sponsoring & PR

Onze sponsorcommissie is volop bezig de visie verder te ontwikkelen. Dit leidt tot mooie initiatieven. Onlangs hebben we weer 2 sponsors mogen toevoegen aan de lijst: Stucadoorsbedrijf Leudal en Autorijschool Wilma. Gesprekken met andere potentiële sponsors zijn gaande. Heb je ook interesse om onze club te sponsoren neem dan contact op via  sponsoring@svc-2000.nl 

Een gezond en sportief 2022

Helaas  mogen we ons voor het tweede jaar op rij niet de hand schudden gedurende de nieuwjaarsborrel. Als je betrokkenheid hoog op de agenda hebt staan dan is dat een grote aderlating. We wensen al onze vrijwilligers, leden, sponsors, betrokken supporters, steun en toe verlaten een gezond en sportief 2022. We spreken de wens uit dat we snel terug kunnen naar een “normale” maatschappij, waar persoonlijk contact weer de norm wordt. Al het goeds en hopelijk tot snel.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap