Uitnodiging ALV (Algemene leden vergadering)

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Nieuwe datum

Een kleine maand geleden (3 oktober) communiceerde we via onze nieuwsbrief “Uit de bestuurskamer” dat we een datum voor de jaarlijkse Algemene leden vergadering (vanaf nu ALV) hadden geprikt.

Helaas stonden we toen niet stil bij eventuele geplande wedstrijden. Aangezien op de vorige datum twee teams wedstrijden hadden (SVC2000 35+ & SVC2000 VR30+) staan — en dit zou betekenen dat zowel een aantal leden als bestuursleden er dan niet bij kunnen zijn — hebben we gekozen voor een nieuwe datum.

Vandaar dat we er voor gekozen hebben om de datum van de ALV te verzetten naar 10 december 2021. De starttijd van de ALV, zal ongewijzigd op 21:00 uur blijven staan.

Indien de corona-maatregelen het toe laten, zijn alle leden en vertegenwoordigers van leden (ouders/verzorgers) bij deze uitgenodigd om de ALV op 10 december 2021 bij te wonen om 21:00 uur in de kantine van SVC2000.

Bestuur SVC2000

Agenda + jaarverslag

Zoals vanzelfsprekend, zullen ook de agenda en het jaarverslag minimaal 2 weken voor de ALV gedeeld worden met alle leden. Dit zal gebeuren in dit nieuwsbericht, kom hier dus tijdig terug om deze in te zien!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap