Update geplande jeugdactiviteiten seizoen ’20/’21

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Ieder seizoen organiseert SVC2000 verschillende activiteiten voor de jeugd. Denk hierbij aan De Sint die langskomt, het uitroepen van de prins van SVC2000 en het voetbalkamp. Onze activiteitencommissie heeft besloten om dit jaar voorzichtig te zijn met het organiseren van deze evenementen i.v.m. het coronavirus. Daarom hieronder meer informatie over deze activiteiten.

🚫 Sinterklaas-activiteit

De jaarlijks drukbezochte avond waarop De Sint bij SVC2000 langskomt zal dit jaar geen doorgang vinden. Onze kantine is helaas niet groot genoeg om De Sint, zijn pieten, leden, trainers en ouders te kunnen ontvangen op een corona-veilige manier. Daarnaast mag De Sint dit jaar niet langskomen op plekken met publiek, hoe jammer we dit ook vinden!

🚫 Carnaval

Inmiddels is bekend dat het vieren van Carnaval dit én begin volgend jaar lastig gaat worden zolang het coronavirus nog heerst. Daarom hebben we besloten om ook het uitroepen van een nieuwe prins in het voorjaar niet door te laten gaan.

⏳ Voetbalkamp

Het voetbalkamp van 2021 lijkt overigens wel door te kunnen gaan, maar 100% zeker zijn we natuurlijk niet. Het kamp zal met alle waarschijnlijkheid door gaan, echter zonder de gebruikelijke overnachting. Omdat dit nog ver in de toekomst ligt, zullen we jullie over het voetbalkamp in het voorjaar van 2021 nogmaals informeren!

Tot die tijd, #StaySafe!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap