Verenigd Neel: Dörpsfees veur Neelder luuj

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar info@svc-2000.nl

Verenigd neel

Op zondag 30 juni vindt Verenigd Neel plaats. Vijf verenigingen uit Maasniel slaan de handen ineen om een dorpsfeest te organiseren voor de inwoners van Maasniel. Het belooft een gezellig evenement te worden met leuke en unieke activiteiten voor jong en oud. Zo organiseert SVC2000 een pannatoernooi en doelschieten en geeft Philharmonie Maasniel verschillende workshops muziek maken en een concert om 14.30 uur. Er staat een schiettent van Schutterij St. Urbanus en VV de Katers organiseren de ‘kop van jut’. Om 16:00 uur begint het Sjnapsfestival met live muziek van Uncovered.

Samen staan we sterker!

De voorzitters van de vijf verenigingen (waar ook Scouting St. Joris Maasniel bij aanwezig is) hebben regelmatig overleg om activiteiten op elkaar af te stemmen en om de samenwerking tussen de verenigingen in Maasniel te versterken. Hoewel de verenigingen allemaal andere activiteiten verrichten, hebben ze te maken met dezelfde uitdagingen zoals leden werven, leden behouden en vrijwilligers zoeken. Ook merkten ze dat de animo van sommige activiteiten begint af te nemen. Daarom is het idee ontstaan van Verenigd Neel. Door de krachten te bundelen kunnen ze nu een uniek evenement neerzetten met gevarieerde activiteiten voor jong en oud. En dat we samen iets moois kunnen neerzetten hebben de verenigingen laten zien bij het OLS in 2015!

Wanneer, waar?

Ook Vastelaoves Villaas geeft acte de présence en Wij Zijn Maasniel organiseert een wandeling met gids door Maasniel. Het evenement Verenigd Maasniel begint om 13.00 uur op de Raadhuisstraat en Pastoor Schlangenpad. Het evenement is gratis toegankelijk (voor sommige activiteiten kan een kleine vergoeding worden gevraagd), er zijn voldoende hapjes en drankjes verkrijgbaar op het terras en er is live muziek!

Deel dit artikel:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap