Voetbalkamp 2019

Ben jij dit jaar aanwezig?

Net als voorgaande jaren staat ook dit jaar weer ons jeugdvoetbal-kamp op de kalender.
Deze editie vindt plaats op donderdag 30 en vrijdag 31 Mei 2019.

Het jeugdvoetbal-kamp wordt georganiseerd op ons eigen Sportpark De Wijher en is dit jaar voor de jeugdleden vanaf de JO8 t/m de JO15. Gedurende het kamp zullen diverse sport- en spelactiviteiten plaatsvinden die allemaal met voetbal te maken hebben. En ook het inmiddels alom bekende voetbaltoernooi zal niet ontbreken.

Help mee als ouder!

Daarnaast kunnen we het voetbalkamp niet organiseren zonder de hulp van ouders. De meesten van u zullen zich de gezelligheid en saamhorigheid tijdens deze dagen herinneren, dus we hopen ook dit jaar weer op een grote opgaaf van vrijwilligers. De taken voor de vrijwilligers zijn zeer uiteenlopend. Denk aan: het begeleiden bij de spelactiviteiten, nachtdienst, slaapdienst in de tenten, hulp bij het klaarzetten van het ontbijt/lunch, bereiden van gezonde snacks, etc.

Aanmeldformulier

Het grootste gedeelte van de kosten voor het kamp wordt betaald door SVC2000. Om de overgebleven kosten te betalen, vragen wij een eigen bijdrage van €27,50 per kind. Je kunt je vanaf nu aanmelden door middel van dit formulier, of de brief die je van je leiders hebt gekregen.

Lees de brief goed, vul hem in en lever deze in bij je leiders of bij Caroline Janssen, Danny Eijkelhardt, Hans Coenen & Huub Janssen

Downloads:

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar activiteiten@svc-2000.nl

Share via
Copy link
Powered by Social Snap