Vrijwilligers gezocht bij ophalen oud papier!

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan graag een mail naar secretaris@svc-2000.nl

Zoals jullie misschien al weten loopt er 2 keer per maand, op dinsdag en zaterdag, een delegatie om oud papier op te halen. Dit allemaal onder leiding van clubman Jos Janssen. Helaas hebben we moeten vernemen dat Jos, met ingang van 2020, hier afstand van heeft gedaan. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer, wij willen Jos dan ook enorm bedanken voor zijn jarenlange inzet hiervoor!

Wij willen hier niet mee stoppen omdat het ophalen van oud papier ons voorziet van een behoorlijk bedrag aan extra inkomsten. Om jullie een beeld te geven: dit levert onze vereniging jaarlijks rond de 15.000 euro extra op. Stel je voor dat we deze inkomsten jaarlijks moeten missen… 😧😲

Daarom willen we een beroep doen op onze leden! Hopelijk zijn er leden, ouders en/of teams die ons hierbij willen helpen. Of je nu 1 keer of 10 keer meeloopt, alle hulp is welkom!

Ik wil helpen!

Iedere hulp waarderen we enorm! Voor het gemak hebben we de dagen waarop we gaan lopen in 2020 hieronder in het overzicht gezet. Naast dat je je inzet voor je vereniging, krijg je ook voor iedere keer dat je helpt, 24 euro als tegenprestatie!

Op DINSDAG starten we altijd om 18:00 uur precies, vanuit twéé vertrekpunten. We streven ernaar om op dinsdagen met 12 personen rond te gaan lopen.

📍 Vertrekpunt 1: Parkeerplaats Hockey Club Concordia
📍 Vertrekpunt 2: Professor Schreinemakersstraat 36 (Achter de Carwash op de Bredeweg)

Op ZATERDAG starten we altijd om 09:00 uur precies! Dit doen we vanuit de Welkoop in Maasniel. We streven ernaar om op zaterdagen met 8 personen rond te gaan lopen.

Heb je interesse om mee te lopen? Stuur dan even een mail met je beschikbare dagen naar secretaris@svc-2000.nl!

Dinsdag Zaterdag
28 januari
18 januari
29 februari
15 februari
24 maart
-
28 april
18 april
26 mei
16 mei
23 juni
-
28 juli
18 juli
25 augustus
15 augustus
22 september
-
27 oktober
17 oktober
24 november
21 november
22 december
-
Share via
Copy link
Powered by Social Snap