Vrijwilligersavond 2018: Guillaime, Leon en Peter in het zonnetje gezet

Vrijwilligersavond 2018: Guillaime, Leon en Peter in het zonnetje gezet

Afgelopen zaterdag was de vrijwilligersavond van SVC2000. Tijdens deze avond werd één van onze vrijwilligers geëerd door Jan Heijnen, ambassadeur van de KNVB. Ook werden de Vrijwilliger van het jaar en het Jong Talent van het jaar bij de vrijwilligers uitgeroepen. DJ Dylano zorgde voor de muziek, Slagerij & Partyservice Cox leverde een heerlijk buffet en een aantal vrijwilligers van Scouting Sint Joris en Bart Cox bemanden de tap. Allemaal hartelijk dank voor het mede mogelijk maken van deze geslaagde avond.

Zilveren Speld

Leon van de Bosch ontving de dik verdiende Zilveren Speld van de KNVB voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging. In 1974 werd Leon lid van Swift ’36. Vanaf het begin was Leon actief als vrijwilliger op vele fronten. Van Redactie lid van het Clubblad De Karamel tot jeugdleider, van penningmeester tot mede organisator van de “vastelaovend”, Leon heeft het allemaal gedaan. Op dit moment is Leon actief als seniorenleider, lid van de activiteiten commissie en (assistent) scheidsrechter. Leon laat zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk binnen een vereniging is en is daarmee een voorbeeld voor anderen. Leon, hartelijk gefeliciteerd met deze prachtige onderscheiding.

Vrijwilliger en Jong Talent van het jaar

Vrijwilliger van het jaar werd Peter Schroots. Peter kon helaas niet aanwezig zijn en werd door Arno Bendermacher en Jo Strous op zaterdagochtend verrast. Peter is een echte verenigingsman die dag en nacht klaar staat. Met regelmaat helpt hij teams uit de brand als scheidrechter naast de reguliere wedstrijden die Peter al fluit. Ook is Peter op zaterdag gastheer voor de veteranen en zorgt ervoor dat het hen aan niks ontbreekt. Bekijk het filmpje via onderstaande link en zie hoe Peter verrast werd. Jong Talent van het jaar bij de vrijwilligers werd Guillaime Janssen. Guillaime voetbalt vanaf de D bij SVC2000, speelt op dit moment in het vierde (net kampioen geworden) en is sinds afgelopen jaar actief in de Commissie Sponsoring & PR. In deze Commissie houdt Guillaime zich onder andere bezig met de website. Afgelopen jaar was Guillaime samen met Patrick Eijkelhardt en Barry Driessen druk doende met de nieuwe website. En het resultaat mag er zijn. Ook op andere gebieden zet Guillaime zich graag in voor de vereniging. Peter en Guillaime namens SVC2000 hartelijk gefeliciteerd en bedankt voor jullie inspanningen voor SVC2000.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap