Wedstrijdshirts mannen 1 gepresenteerd

Afgelopen zondag is het nieuwe wedstrijdshirt van de winnaar van de sponsorloterij van het eerste mannen elftal gepresenteerd. Daarnaast zijn ook de borden langs het hoofdveld en de poster in de kantine onthuld. Friture De Bredeweg prijkt dit seizoen op de borst van de mannen van ons eerste elftal. Een lekker zonnetje en een klinkende 6-1 overwinning tegen Roggel 1 maakten de dag af.

Naast Friture de Bredeweg hebben de volgende bedrijven meegedaan OolderVeste.nl, Simons Steigerbouw, Kapsalon Janssen, Cabolett Hoveniers, Van Tuijl Beheer & Vastgoed, Damen Makelaardij, Groba, Café Le Journal, Café Sevilla, TCM Elektrotechniek, Domifence, Walenbergh Schilderwerken, Leon Simons Timmerwerken, Verkoulen Installatiebedrijf, Volvo Rutten Roermond en Aannemersbedrijf J. Metsemakers.

De sponsorloterij werd mede mogelijk gemaakt door MHK Notarissen, Posno Sport en MH Roadstyling. Net als vorig seizoen is ook dit seizoen het maximale aantal van 20 loten van € 250,- verkocht. Een geweldig succes. De winnaar gefeliciteerd, de andere sponsoren hartelijk dank voor het meedoen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap