Wie wordt de nieuwe shirtsponsor van het eerste elftal?

SVC2000 zoekt voor het seizoen 2018-2019 een shirtsponsor voor het eerste elftal. Op het vlaggenschip hoort natuurlijk een mooie sponsornaam te prijken. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er voor het derde jaar op rij een sponsorloterij georganiseerd. Tijdens de succesvolle editie van afgelopen jaar werden alle twintig loten van € 250,- verkocht aan verschillende bedrijven in de omgeving van Roermond. Dit jaar probeert de club het sponsorschap van het eerste elftal op dezelfde manier toegankelijk te houden met de verkoop van maximaal 20 loten.

De loterij, die op zondag 26 augustus tijdens de seizoenstart plaatsvindt, bepaald welk bedrijf dit seizoen haar naam verbindt aan het eerste elftal. De winnende bedrijfsnaam komt op de wedstrijd- en inloopshirts en is daarmee shirtsponsor voor het seizoen 2018/2019.

Alle andere deelnemers aan de loterij ontvangen ook de nodige tegenprestaties. Zo krijgt iedere deelnemer een plaats op de reclameborden langs het hoofdveld en een naamsvermelding in de kantine. Verder krijgt elke deelnemer extra aandacht via de Facebookpagina van SVC2000 en de website. Wil je SVC2000 komend seizoen steunen door mee te doen aan de sponsorloterij en een gooi te doen naar de overwinning? Stuur een e-mail naar sponsoring@svc-2000.nl en we nemen contact met je op.

Kom zondag 26 augustus tijdens de seizoenstart lekker voetballen op het 7×7 toernooi, ben toeschouwer bij de sponsorloterij en geef de nieuwe shirtsponsor een warm welkom!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap